19 Mayıs dönüm noktasıdır

Muğla Vali Yardımcısı ve Marmaris Kaymakam Vekili Kamil Köten'in 19 Mayıs mesajı

Muğla Vali Yardımcısı ve Marmaris Kaymakam Vekili Kamil Köten, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“19 Mayıs 1919, Türk Milletinin kaderini değiştiren, milletimizi esaret altında kalmaktan kurtaran, makûs talihini değiştiren, yarınlarını aydınlatan ve tam bağımsızlık yolundaki süreci başlatan tarihimizdeki dönüm noktalarından biridir.

Kurtuluş mücadelemizin sembolü olan bu günün, Türkiye Cumhuriyetinin teminatı değerli gençlerimize armağan edilmesi son derece anlamlıdır.

Özgürlük bilinci ile yetişen gençlerimize bağımsız Türkiye’nin geleceğini emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her zaman ön planda tuttuğu ve her alanda ön sıralarda yer almalarını istediği sevgili gençlerimize verdiği önemi, 19 Mayıs’ı onlara armağan ederek bir kez daha göstermiştir. Biliyor ve inanıyoruz ki; Cumhuriyetimizi, çağdaşlaşma yolundan asla ödün vermeyerek, geleceğe emin adımlarla taşımak ve yaşatmak Türk Gençliğinin birinci önceliği olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; bağımsızlık ve özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını, İstiklâl Savaşımızın şehit ve gazilerini, isimsiz kahramanlarını bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ