115 güvenlik görevlisi ile 58 vatandaş yaralandı

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Taksim Gezi Parkı ile ilgili yaşanan olaylarda 115 güvenlik görevlisi ile 58 vatandaşın yaralandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Taksim Gezi Parkı ile ilgili yaşanan olaylarda 115 güvenlik görevlisi ile 58 vatandaşın yaralandığını belirterek, "Maalesef sosyal medya üzerinden çok yanlış haberler de ifade edildi. Kayıplardan bahsediliyor, böyle bir tespitimiz yok. O nedenle resmi açıklamalara itibar edilmesini özellikle ifade etmek isterim" dedi.

Bakan Güler, Taksim Gezi Parkı ile ilgili 28 Mayıs'tan bugüne kadar 67 ilde 235 eylem ve etkinliğin yapıldığını belirterek, "Bugüne kadar gözaltına alınan kişi sayısı bin 730'dur. Gözaltına alınan kişilerin büyük çoğunluğu, ifadeleri alınıp kimlikleri tespit edilerek serbest bırakılan kişilerdir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri