• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Serkan Yazıcı: “Demokratik bir seçim süreci ile bütünleşerek başlamak istiyoruz!”

Serkan Yazıcı: “Demokratik bir seçim süreci ile bütünleşerek başlamak istiyoruz!”
Haber Merkezi

Serkan Yazıcı’nın ziyaretlerinde 19. gün “Demokratik bir seçim süreci ile bütünleşerek başlamak istiyoruz!”

"Cumhur İttifakı Marmaris ilçesi Belediye Başkanı adayı Serkan Yazıcı,  Marmaris’in karşı karşıya olduğu sorunlar ve potansiyel gelişim alanları hakkında iş birliği ve uyum çağrısında bulunarak, ayırım yapmadan siyasi ve kamu kurumları ile sivil toplum örgütlerine ziyaretlerde bulunuyor. Yazıcı, “ Sorunlarımız ortak, hiç birimiz bu ilçenin kötülüğünü istemiyoruz!” dedi.


 Muğla'nın Marmaris ilçesi belediye başkan adayı Turizmci ve İş insanı Serkan Yazıcı, siyasi ve kamu kurumları ile sivil toplum örgütleri arasında ayrım yapmadan herkesi dinlemeye ve çözüm odaklı çalışmaya davet ediyor. "Sorunlarımız ortak, hiçbirimiz bu ilçenin kötülüğünü istemiyoruz!" diyen Yazıcı, Marmaris'in geleceği için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapıyor., 

Her ziyaretinde insanların sorunlarını dinleyerek not alan ve soruları yanıtlayan Yazıcı, vatandaşların sesini duyurmak ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak için aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Marmaris için çok önemli bir dönemeçte olduğunun altını çizen Yazıcı, Yol, altyapı, otopark, sosyal tesis, temiz ve modern plajlar, spor tesisleri gibi birçok önemli konudaki sorunlara çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

Marmaris’in geleceği için daha sürdürülebilir bir yol izlenmesi gerektiğini vurgulayan Serkan Yazıcı, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak ortak bir vizyon oluşturmanın öneminin altını çiziyor.

Turizmci ve başarılı bir iş insanı olan Serkan Yazıcı’nın belediye başkan adaylığı, Marmaris’in kalkınması ve ilerlemesi için önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.


SERKAN YAZICI KİMDİR?
1970 yılında dünyaya gelen Serkan YAZICI; liseden sonra eğitim hayatına Turizm Otelcilik Yüksek Okulu’nda devam etmiştir. 1983 yılından beri Marmaris'te yaşayan YAZICI, iş hayatına 1994 yılında YAZICI Grup’ta başlamış olup, halen Marmaris ve Bursa’da bulunan otellerin yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

İş insanı olmasının yanı sıra çok başarılı bir ralli kariyerine sahip olan YAZICI, 4 kere Türkiye Ralli Şampiyonu olmuş,  Dünya Ralli Şampiyonasında FIA Teams Cup Üçüncülüğünün yanı sıra, 8 kere de yurtdışında düzenlenen uluslararası yarışlarda ülkemizi temsil etmiştir. 

2013 yılında Moldova Cumhuriyeti Fahri Konsolosu olan YAZICI, bu görevinde Moldova Hükümeti’nden onur nişanı almıştır. Turizmin yanı sıra müzik ile de hobi olarak ilgilenen Serkan Yazıcı’nın kendine ait besteleri ve set çalışmaları da vardır.  

2015 Yılında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanlığına seçilmiştir. Ayrıca 2017 yılında Uluslararası Otomobil Federasyonu – FIA’nın en yüksek karar mercii olan Dünya Motor Sporları Konseyi'nin 14 üyesinden birisi olarak seçilerek, 9 yıl boyunca Türkiye'yi bu mertebede temsil etme şerefine erişmiştir. YAZICI, TOSFED Başkanlığı sırasında 10 yıl aradan sonra, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından birisi olan WRC - Dünya Ralli Şampiyonası’nı Marmaris’e getirmiştir. 

Dünya çapında sporcu yetiştirmeyi başarmış ve ilk defa düzenlenen FIA GT Nations Cup’da Türkiye’ye birincilik kazandırmıştır. TOSFED Onursal Başkanı olan Serkan YAZICI, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 çocuk sahibidir. 

HABERİN VİDEOSU...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141