• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

SERKAN YAZICI: 5 YIL İÇİNDE SORUNLARI ÇÖZERİM

SERKAN YAZICI: 5 YIL İÇİNDE SORUNLARI ÇÖZERİM
Haber Merkezi

Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

img-20240126-wa0044.jpg

Gazetemizin Genel Yayın yönetmeni Temel Irmak'ın katıldığı toplantıda Yazıcı, basın mensuplarıyla görüş alışverişinde bulundu.

 

'Kendinden emin, iddialı ve sorunlara hakim' bir Serkan Yazıcı basın mensuplarının karşısında yer aldı. 

Marmaris’in çok ciddi sıkıntılarını kurbağa ile prenses hikayesine benzeten Serkan Yazıcı, “Marmaris’in doğal güzelliği bizleri büyülüyor. Ancak biz arkaya bakmıyoruz. Bizi kandırıyorlar. Prenses- Kurbağa hikâyesinde nasıl kurbağa öpüldüğünde yakışıklı bir prense dönüştüyse ben de o şekilde Marmaris’i o şekilde güzelleştirmek istiyorum” dedi

 

 

KURBAĞA - PRENSES 

 

Adaylık sürecini anlatan Yazıcı, Marmaris'in içinde bulunduğu durumu kurbağa ile prenses hikayesine benzeterek şöyle konuştu: “Ben apolitik bir insanın ama AK Parti’yle yapabilirim. Cumhurbaşkanımız beni düşünmüş, Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımızı severim. Ben bir kere kaybettim bir daha uygun değilim dedim. Kim çıkarsa yanında olurum ve desteklerim dedim. Kasım’dan itibaren kamuoyundan ol talepleri geldi. Aday oldum. Düşündüm bir kere daha anlatayım insanlara dedim. Marmaris’in çok ciddi sıkıntıları var. Prenses- Kurbağa hikâyesinde nasıl kurbağa öpüldüğünde yakışıklı bir prense dönüştüyse ben de o şekilde Marmaris’i o şekilde güzelleştirmek istiyorum.”

 

İLK DÖNEMDE SORUNLARI ÇÖZERİM

 

Marmaris’in çok ciddi sıkıntıları olduğunu kaydeden Yazıcı, “Marmaris’in doğal güzelliği bizleri büyülüyor. Ancak biz arkaya bakmıyoruz. Bizi kandırıyorlar. Marmaris’in çok ciddi sıkıntıları var. Dibe vurdu Marmaris, o yüzden başkan olmak istiyorum. Bu kafayla giderse daha da çok kötü olacak. Hiçbir şey yok ortada. Ben başkan olursam burası asla geriye gitmeyecek. Durdurup, ileri gitmesini sağlayacağım. Temizlik ve planlamayla başlayacağım. 5 yılda sorunları çözerim. Heyecanlıyım, burası dünyayla yarışacak. Benim derdim başkan olmak değil, Marmaris başkanlığına benim vereceğim çok şey var. Marmaris’e vereceğim çok şey var” dedi.

 

SEÇİMDEN ÖNCE DENİZİ TEMİZLETECEĞİM

 

Projelerini anlatan Serkan Yazıcı, “Covid19 dönemi bir fırsattı. Bunu değerlendiremediler. Mart’tan önce denizi temizletmek istiyorum. Denizimizin durumu çok kötü. İşi bilen uzmanlarla çalışacağım. Onlarla bir araya gelip o şekilde iş yapacağım. Şehir planlamasını düzelteceğim. Yolları rezalet! Marmaris’in bütün sorunlarını çözeceğim”

 

AĞAÇ KESMEDEN AVATAR YAPACAĞIM

 

“Aslında burası Türkiye’nin en güzel yeri, doğa tarih her şey var. Potansiyeli olan bir yer. Ormanlarda bir tane ağaç kesmeden Avatar gibi yaparım"

 

img-20240126-wa0042.jpg

5 YIL İÇİNDE SORUNLARI ÇÖZERİM 

“Yarışmalar yaparım! Buranın ruha ihtiyacı var. Burayı olimpiyat gibi spor köyü yaparım. Çocuklara çok büyük faydası olur. Sporcu çıkabilecek tesisler yapılması lazım. Denizi kullanabileceğimiz bir şey yapılabilir. Hiç bir şey yok ortada. Marmaris Kalesi ve bütün kaleler için müzeler müdürüne gideceğim. Burası 5 yıl içerisinde sorunlarını çözer. Kamu yararı olan bir şeye karşı değilim” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141