şehit aileleri yararına kermes
Yayınlanma:
Güncelleme:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris Kadın Kolları, şehit aileleri yararına, Pazar günü Saman İskelesi'nde kermes düzenleyecek.
MHP Marmaris Kadın Kolları Başkanı Sonay Korkmaz ile yardımcıları Hatice Yurt ile Vildan Yıldırgan, kamuoyuna, konu hakkında bilgi vermek amacıyla, partilerinin ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi. Kermesin sabah saat 10.00'da başlayacağını kaydeden Başkan Sonay Korkmaz, vatan uğruna, toprak ve bayrak için şehit olanların unutulmayacağını belirterek, tüm Marmarislileri kermese çağırdı.
Akşam saatlerine kadar sürecek etkinlikte satışa sunulacak ürünleri bağışlayanlara da teşekkür eden Başkan Korkmaz, elde edecekleri geliri, Şehit Aileleri Derneği Muğla Şubesine teslim edeceklerini söyledi.
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.