Schumacher'i doğum gününde yalnız bırakmadılar

Schumacher'i doğum gününde yalnız bırakmadılar
Fransa'da kayak yaparken ağır yaralanan ve tedavisi devam eden eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in hayranları, hastane bahçesinde Alman pilotun doğum gününü kutladı.

Fransa'da kayak yaparken ağır yaralanan ve tedavisi devam eden eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in hayranları, hastane bahçesinde Alman pilotun doğum gününü kutladı. 

İtalya ve Fransa'dan otobüslerle gelen Ferrari taraftarları, Schumacher'in bir süredir tedavi gördüğü Grenoble Hastanesi önünde toplandı. 

"Schumi, sadece seni ve aileni düşünüyoruz" yazan dövizler taşıyan grup adına yapılan açıklamada, "Bugün Michael Schumacher'in doğum günü. Şu saatlerde hayatının en önemli yarışında. Biz de onu unutmadığımızı göstermek istedik. Forza Micheal" ifadesine yer verdi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.