Şampiyon, finali unutamıyor

Şampiyon, finali unutamıyor
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Taha Akgül, final mücadelesini unutamıyor.

Akgül, 2012 yılında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta yapılan Avrupa Şampiyonası'nın ardından, bu sene Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen şampiyonada da altın madalya kazanmanın gururunu yaşadığını söyledi.

 

İki sene üst üste Avrupa şampiyonluğu kazanmanın farklı bir duygu olduğunu dile getiren Akgül, özellikle Tiflis'teki final mücadelesinin aklından çıkmadığını ifade etti. 

İzmir'de ikamet eden ailesinin, final karşılaşmasını yakın akrabalarıyla birlikte evde televizyondan takip ettiklerini kaydeden genç şampiyon, karşılaşma sırasında evde büyük bir heyecan yaşandığını öğrendiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Maç sırasında özellikle ikisi de güreşçi olduğu için babam ile ağabeyim çok heyecanlanmış. Evde televizyondan takip eden babam fenalaşmış. Evdekiler babama bir şey oldu diye korkmuş."

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.