• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Sadi Taşkın MHP'den Muğla Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı

Sadi Taşkın MHP'den Muğla Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı
İş insanı Sadi Taşkın 28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu genel merkezde yaptı.

Sadi Taşkın, “Ülkem ve Ülküm adına çıkmış olduğum yolda Allahın izni ile siz değerli dostlarımın hayır dualarıyla, başta Cennet Ülkemize, Muğla’mıza, Partimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. 

 

28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekilliği aday adayı Sadi Taşkın, 

"Sayın Cumhurbaşkanımızın 10 Mart 2023 tarihinde resmi gazetede yayınlanan TBMM 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kararını imzalamasından sonra,Resmi gazetede yayınlanmasının ardından her partide de olduğu gibi, Partim Milliyetçi Hareket Partisinde de seçim süreci resmen başlamış bulunmaktadır.

 Yüzyılın felaketi olarak adlandırdığımız 6 şubat 2023 tarihinde 11 ilimizde meydana gelen depremlerde hayatlarını kaybeden Vatandaşlarımıza Allahtan rahmetler diliyorum,Yaralı olarak kurtulanlarada acil şifalar diliyorum. El birliği ile yaralarımızı sardık, sarmayada devam edeceğiz.

 Yüzyılın felaketinden sonra, işleri güçleri pis siyaset,işleri güçleri karalama olan muhalefet partilerinde bir panik ve korku sarmış, Ülkemizin bir bölümü enkaz altında feryat ederken, pis muhalefetliklerini,siyasi hesaplarını yaparken, seçim gününde yapılamayacağını düşünmüşlerdi, oysa T.C. Devletinin gücünü bir kez daha gördülerki seçimler, hatta haziran ayındaki üniversite sınavları,Yüz binlerce Vatandaşımızın Hac farizasını gerçekleştirecekleri günlere denk geleceğinden, 1 ay öne çekilerek çok şükür 14 Mayıs 2023 tarihine karar alınmıştır.

 ''ADAY BELLİ,KARAR NET'' söylemiyle gerçekleşecek olan,14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan TBMM 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde parti genel merkezimizin belirlemiş olşduğu takvim sürecide bu şekilde başlamıştır. 

T.C. Devletinin 2.yüzyılının oluşumunun ilk yıllarındaki temel taşlarında olabilmek adına, Uzun zamandan beri'de tabandan gelen çağrılarıda cevapsız bırakmamak adına, hemde Genel Başkanım sayın Devlet Bahçeli bey gibi Ülkem, Muğlam ve ülküm adına Yüzyılın felaketinin yaralarını sarmak,yeniden inşaa edilecek illerimiz için insiyatif ve sorumluluk almak istedim.

Bugüne dek teşkilatlarımla her zaman her yerde gece,gündüz beraber oldum.çok Şükür Teşkilat mensubu değerli yöneticilerimle ve teşkilat başkanlarımla her daim her konuda fikir alışverişi, teşkilatlarımızın sıkıntıları,teşkilatlarımızın faaliyetleri hakkında beraber olduk. Çok küçük yaşlarda kendimi içinde bulduğum teşkilatlarımdan ve verilen sorumluluklardan kaçmadım, üzerime düşen vazifeleri ve görevleri her zaman ve her dönem layıkıyla yerine getirdim.

 Bundan böylede Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatlarından ayrılmayacağım, hiçbir vazifeden ve sorumluluktan kaçmayacağım.Geçmiş dönemlerde de Muğla ilimizden Aday Adayı olmuştum bu anlamda Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın almış olduğu 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Muğla ilimden tekrar aday adayı oldum.

 20 Mart 2023 tarihinde partim Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkezimize, Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatları doğrultusunda, Hayır Dualarını alarak 28.Dönem Milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı yaptım . Dolayısıyla 28.Dönemde aday adayı olan insiyatif ve sorumluluk almak isteyen özellikle Muğla ilimdeki çok değerli dostlarıma bu tatlı rekabette başarılar diliyorum. Her şey gönüllerince ve kalplerince olsun.

 Şahsımın sırası ister 1.Sıra olsun ister 7.sıra olsun yada liste dışı olsun hiç fark etmez, dava benim davamdır. Genç ve Dinamik bir kişiyim. Yüce Rabbim izin verdiği müddetçe var olduğum her zamanda davamın içinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğim. Bu anlamda Muğla ilimizde, ülkemiz açısından son derece kritik ve hayati önem olan, Milletimizin ve Devletimizin bekasını, yarınlarını yakından ilgilendiren bu seçimlerde de il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, Çok değerli Kadın kolları teşkilatlarımız, Milliyetçi Ülkücü Hareketin çilekeşleri, Milliyetçi Ülkücü Hareketin Alp'leri, Alperenleri çok değerli Ülkü ocakları il ve ilçe başkanları, Milliyetçi Hareketin Muğlamızda ve ilçelerimizde ki duayenleri ile Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin dediği gibi Dava arkadaşlarımızla ve dava büyüklerimizle, Özellikle Milletvekili Aday Adayı olup sıralamaya giremeyen ama "Dava benimdir" diyen aday adaylarımızla ve Milletvekili adaylarımızla bu son derece kritik ve hayati önem taşıyan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Muğla ilimizde alnının akı ile çıkacaktır...

Ülke genelinde olduğu gibi Muğla ilimizde de seçimlere hazırdır… Güçlüyüz, azimliyiz ve kararlıyız... Bizler büyük bir davanın mensuplarıyız, bu davanın büyük olmasına vesile olan Yüce Rabbime sonsuz şükürler ediyorum. Davamızın bugünlere kadar gelmesinde emek veren, Can veren Ülkücü Aziz Şehitlerimize, Cennet Mekan Başbuğum Alparslan Türkeş Beyefendiye,ve Rahmete intikal eden dava arkadaşlarını Rahmet ve Minnetle anıyorum.

 Mekanları Cennet olsun.

Davamızın içinde hesap yapmayan ve halen mücadelesini sürdüren büyük emekleri ve alın terleri olan çok değerli dava arkadaşlarımıza ve büyüklerimize şükranlarımı sunuyor, Ellerinden öpüyorum. Davamızın içinde birini diğerine kırdıran veya kırdırmaya çalışan, özellikle hesap yapmaya çalışanlar, hesapsızlarıda hesaba katmayı unutmasınlar, Unutmasınlar ki Allah’ında bir hesabı vardır.

 Çok Değerli Teşkilat mensubu yöneticileri ve Teşkilat Başkanlarım ve Muğla’lı hemşerilerim; Dünyanın bir çok yerini görmüş ve yaşamış birisi olarak şunu net olarak söylüyorum dünyanın en güzel yerinde “Cennette” yaşıyoruz. Cennet ilimiz Muğlamızın kıymetini bilelim daha güçlü Muğla olalım, Birlikten güç doğar,birlik olalım,Yarınlar umutlu ve mutlu olalım. Allah’ın izni ile bunları yapabilecek güce ve kudrete sahibim. Ülkemizden, Muğlamızdan ve bu genç kardeşinizden Hayır dualarınızı eksik etmeyin. Allah’ın izni ile ve Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Beyin takdirleri ile Muğla ilimizin sıralamasında yer aldığım takdirde,başta ilçem Fethiye’den ve Seydikemer olmak üzere bütün ilçelerimizden çok çalışarak bugüne kadar aldığımız oylardan daha fazlasını alacağımıza inanıyorum.

  Milletvekilliği sıralaması 9 Nisan 2023 tarihinde belli olacak. Ancak 9 Nisan 2023 tarihini beklemeden her zamanki gibi ekip arkadaşlarımla beraber alana inip teşkilatlarımızla beraber hemşerilerimizle ve Muğla’da yaşayan Vatandaşlarımızla beraber olacağız. Telefon Numaram ve E mail adresim aşağıdadır ve her daim hizmetinizdedir.

 Saygı ve Selamlarımı sunar, Kendimi ilk önce Allah’a ve sonrada sizlere emanet ediyorum.

 Hayatta her şey kalbinizce ve gönlünüzce olsun. 

 SADİ TAŞKIN KİMDİR ; 

  Muğla ili Fethiye ilçesi Eldirek Mahallesinde 30/05/1977 tarihinde doğdum. Evli ve iki çocuk babasıyım.

  Milliyetçi, Ülkücü bir Ailenin içerisinde yetiştim; rahmetli babam yirmi yıl Fethiye ilçesi Eldirek mahallesinde muhtarlık yapmıştır. Abilerim de partimizin içerisinde, milletvekilliği adaylığı, ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği,il ve ilçe delegeliği gibi birçok görevlerde bulunmuştur.

  İlköğrenimimi Eldirek ilkokulu, orta öğrenimimi Fethiye imam hatip orta okulunda, lise öğrenimimi Fethiye endüstri meslek lisesi harita kadastro bölümünde tamamladım.

  Eğitimimi tamamladıktan sonra tarım ve çiftçilik alanında çalışmalarım oldu, 2002 yılından bu yana devam eden beş bin metrekare kapalı alanda turfanda sebze yetiştiriciliği yapmaktayım.

  2002 yılında Fethiye devlet hastanesinde sayman mutemedi olarak başladığım memurluğuma 2017 yılında emekli olarak son verdim. 2017 yılından bu yana devam eden motorlu taşıtlar oto galeri işletmeciliği faaliyetim,İnşaat faliyetlerim ile sahibi olduğum apart, villa ve daire kiralama faaliyetlerim devam etmektedir.

  Memurluk yaptığım dönem içerisinde Kamu-sen ve Kamu çalışanları Vakfı’mızın içerisinde çeşitli görevlerde bulundum.

  2015 yılında 25. Dönem 2018 yılında 27.Dönem MHP Muğla milletvekili aday adayı oldum.

  Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin ve genel merkez yetkililerimizin himayesinde çalışmalarıma devam ettim.

  14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Muğla ilimizden Ülkem ve Ülküm için gönül verdiğim partimden tekrar aday adayıyım.

 Saygılarımla." Dedi. 

 

      Sadi Taşkın

Telefon: 0 532 340 3895

 email: [email protected]

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141