Saatcı çifti, yeni yılı ailesiyle birlikte karşıladı

Saatcı çifti, yeni yılı ailesiyle birlikte karşıladı
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, eşiyle birlikte 12 yıldır sürdürdüğü geleneği dün gece 2011 yılının son saatlerinde de tekrarladı.

Yılbaşı gecesini hastanelerdeki hasta ve yakınlarını, huzurevindeki yaşlıları, kadın konuk evinde ağırlanan bayanları ve yılbaşı gecesini insanların sağlığı ve güvenliği için görevi başında geçiren nöbetçi Polis, İtfaiye ve Zabıta görevlilerini ziyaret eden Saatcı çifti, çamsakızı çoban armağanı hediyeler dağıttılar.

Yılbaşı gecesini bir eğlence mekanında eğlenmek yerine, sosyal ziyaretlere tercih eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı 12 yıldır sürdürdükleri ziyaretleri dün gece de tekrarladılar. Fethiye Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Saatcı çifti, hastalara battaniye, çocuklara da oyuncak hediye ettiler. Samimi görüntülerin yaşandığı hastane ziyaretlerinde , yılbaşı gecesi karşılarında Belediye Başkanı’nı gören hastaların mutlulukları gözlerinden okunurken, Saatcı çifti görevli doktor ve diğer sağlık personelinin de yeni yıllarını tebrik ederek, çeşitli hediyeler sundular.

Hastaneden sonra yeni yıl ziyaretlerine Fethiye Huzurevi ve diğer ek binadaki yaşlıları ziyaret ederek sürdüren Saatcı çifti, bir süre yaşlılarla oturup sohbet ettiler.

Daha sonra yılbaşı gecesini eğlenmek yerine, halkımızın sağlığı ve güvenliği için görevi başında geçiren nöbetçi personeli ziyaret eden Başkan Saatcı ve eşi, sırasıyla Günlükbaşı Polis Karakolu, Bölge Trafik Denetleme İstasyonu, İtfaiye Müdürlüğü, Fethiye Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye Zabıta Müdürlüğü’ne giderek, personelin yeni yıllarını tebrik ettiler.

Ziyaretlerin sona ermesinin ardından yanındaki görevli personeliyle Özsüt’te bir müddet sohbet ederek dinlenen Saatcı çifti, 12’ye yarım saat kala evlerine dönerek yeni yılı çocuklarıyla birlikte karşıladılar.

2012’nin tüm dünyaya, ülkemize ve Fethiyemize sağlık, huzur, mutluluk ve güven içerisinde bir yıl getirmesini temenni ediyorum. Savaşların bittiği, gözyaşlarının dindiği, acıların yok olduğu ve özellikle ülkemiz için terör belasının son bulduğu bir yıl olmasını diliyorum. Bizim yılbaşımız böyle… Devlet Hastanesindeydik şimdi de huzur evindeyiz. Bu gece görev başında olan tüm arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Teşekkür ediyorum

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.