"Mancini'yi ikinci yarıda herkes görecek"
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, teknik direktör Roberto Mancini'nin gerçek yeteneklerini sezonun ikinci yarısında göstereceğini söyledi.
Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alınan her kötü sonucun ardından olduğu gibi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4-1 kaybedilen Real Madrid maçı sonrasında da Fatih Terim ile Roberto Mancini arasında kıyaslamalar yapıldığını dile getirerek, bütün bunların Galatasaray üzerine oynanmaya çalışılan bir oyunun parçası olduğunu savundu.
Bu tip kıyaslamaları iyi niyetli bulmadıklarını dile getiren Ergün, "Kadromuzdaki eksikleri giderdikten, ekibimizi daha da güçlendirdikten sonra ikinci yarıda Mancini'nin gerçek kabiliyetlerini ve Galatasaray'ın gerçek gücünü herkes görecek. Liderle aramızdaki 9 puanlık fark da kapanacak" diye konuştu.
Kaynak:AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.