• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 7 °C

"Bırakacak halimiz yok"

"Bırakacak halimiz yok"
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı açıldı, bırakacak halimiz yok" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı açıldı, bırakacak halimiz yok, oynamaya devam edeceğiz" dedi.

Mancini, golsüz berabere tamamlanan Gaziantepspor maçının ardından yapılan basın toplantısında, maçın bekledikleri gibi zor geçtiğini belirterek son vuruşlarda sıkıntı yaşadıklarını ve gol atamayınca zor deplasmandan bu sonuçla ayrıldıklarını ifade etti.

En büyük sıkıntılarının deplasmanda gol bulamamak olduğunu kaydeden Mancini, şunları söyledi:

"Bunu kesinlikle geliştirmemiz gerekiyor. Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı açıldı, bırakacak halimiz yok, oynamaya devam edeceğiz. Önümüzde 16 maçımız daha var, oynamamız gerekiyor ama deplasmanda oynarken gol bulmamız lazım. Transferler ve yapılamayan transferler hakkında da gecikmiş sayılmayız, bunu çözmek için önümüzde birkaç günümüz daha var. Mutlaka bu sorun çözülecektir. Aramıza yeni katılan oyuncularla biraz daha iyi seviyeye gelebiliriz. Bugün maç içinde farklı sistemler de denedik. Oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. İki önemli oyuncumuz talihsiz sakatlıklar yaşadı ve sezonu kapattı."

Mancini, Fenerbahçe kazandığı takdirde puan farkının daha da açılacağını dile getirdi ve "Biz kendi maçlarımıza odaklanıp  kazanmak zorundayız. Rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz, mutlaka bir şans gelecektir" diye konuştu.

Bruma ve Yiğit Gökoğlan'ın transferi

Bruma ve Yiğit Gökoğlan'ın Gaziantepspor'a transferiyle ilgili iddialara da değinen Mancini, "Bruma ve Yiğit Gökoğlan'ın transferinin etik olup olmadığı tartışılıyor ama baktığınız zaman Türk futbolunda etik olmayan olaylar yaşandı. O yüzden bu olayı çok fazla tartışmanın anlamı yok. Türk futbolunda yabancı kuralı var. Bu da elinizi kolunuzu bağlıyor" değerlendirmesini yaptı.

"Öncelikle Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) yabancı kuralına odaklanmak lazım" diyen Mancini, "Kural bu şekilde olunca eliniz kolunuz bağlanıyor. Buna bir şekilde çözüm bulmak gerekiyor. Bu kuraldan dolayı, bir takım bulup, futbolcunuzu kiralayıp, kontenjanı açmanız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Gaziantep cehpesi

Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin ise "Pozisyonları değerlendiremedik, aldığımız 1 puanı, kaçırdığımız 3 puan olarak görüyorum" dedi.

Şahin, saha şartları ve hava durumundan dolayı iki takımın da iyi oynadığını belirtti. Maçın genelinde takımının daha iyi oynadığını düşündüğünü ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Pozisyonları değerlendiremedik, aldığımız 1 puanı kaçırdığımız 3 puan olarak görüyorum. Aramıza yeni arkadaşlar katıldı, eksiklerimizi tamamlayıp daha iyi Gaziantepspor izleteceğiz. Cezalı ve sakat oyuncular gelecek hafta aramızda olacak. Transferler hakkında yönetim bir açıklama yapacaktır."

Şahin, teknik direktör Sergen Yalçın ile takımdan ayrılıp yeniden anlaşmaları ile ilgili yöneltilen bir soruya, "Gerekli açıklamayı Sergen Yalçın yapacaktır. Hocamızın kurduğu bir ekip var, bundan sonra bu şekilde devam edeceğiz. Hocamızın verdiği bir karardır" yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141