Pınar Karşıyaka'da transfer

Pınar Karşıyaka'da transfer
Beko Basketbol Ligi temsilcisi, Anadolu Efes'ten Batista ile anlaştı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'in Uruguaylı pivotu Esteban Damian Batista Hernandez ile anlaştı.

Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Sorumlusu Tamer Ustaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları doğrultusunda bir süredir ilgilendikleri Batista'yı kadrolarına resmen dahil ettiklerini söyledi.

Gerekli görülmesi halinde transfer yapabileceklerini kaydeden Ustaoğlu, genel menajerlik görevine idari menajer Selim Çınar'ı getirdiklerini sözlerine ekledi.

NBA'e transfer olan ilk Uruguaylı oyuncu olan 30 yaşındaki Esteban Batista, geçen çezon Anadolu Efes'le Beko Basketbol Ligi'nde 3, THY Avrupa Ligi'nde ise 4 maçta forma giydi.

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.