Patronun Dediği Olur
'Lale Devri' dizisinden ayrıldığını açıklayan Tolgahan Sayışman; "Sözleşmemizi hatırlatırım" diyen yapımcısı Şükrü Avşar'la Kuruçeşme Eftalya'da buluştu.
TWITTER'DA DİZİDEN AYRILDIĞINI SÖYLEMİŞTİ
Lale Devri dizisinde, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile rol alan Sayışman, twitter üzerinden diziden ayrıldığını açıklamıştı
Sayışman,
DİZİDE NELER OLUYOR
Gerçek hayatta nikâh masasına oturmadan ilişkilerini sonlandıran Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya, oynadıkları dizide nikâh masasına oturdu.
Lale Devri dizisinin geçtiğimiz Cumartesi günkü bölümünde rol gereği evlenen Sayışman ve Sarıkaya'nın izleyenlere bir de sürprizi vardı.
Dizideki nikâh sahnesinde çiftin şahitliğini
"OYUNCULUK ZOR"
Uğur Boral da dizideki rolü hakkında Twitter'da açıklamalar yaptı. Boral, "
BÖLÜM 2
Takipçilerinin "Oyunculuk mu yapacaksınız?" sorusuna Boral, "Tolga kardeşimize bir anımız olsun diye böyle bir şey yaptık. Oyunculuk için ne yeteneğim ne de hevesim var. Bir bölüm konuk oyuncu oldum. Bölüm 2 Haziran'da yayınlanacak" şeklinde yanıt verdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.