• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Öztürk;“Hizmet Devrimi nasıl yapılır Göstereceğiz”

Öztürk;“Hizmet Devrimi nasıl yapılır Göstereceğiz”
Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, “Vatandaşlarımızın da desteğiyle büyükşehir ve ilçeleri alarak hep beraber hizmet nasıl yapılırmış, nasıl hizmet devrimi yapılırmış herkese gösteririz. 2014 yılı Muğla için hizmet yılı olacak” dedi.

Ak Parti Muğla, Ula, Gökova ve Akyaka teşkilatı Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal için düzenlenen destek toplantısı yemeği için Akyaka’da bir araya geldi. Akyaka’da bir teknede düzenlenen yemeğe Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, İl Başkanı Nihat Öztürk, İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Ozan Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, Ula’nın Ak Partili Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Nadi Şenkal, Ak Parti Ula İlçe Başkanı Mehmet Tenlik ve çok sayıda partili katıldı.

  “15 YILDIR MUĞLA’NIN MAKUS TARİHİ DEĞİŞMEDİ”

  Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Nihat Öztürk, 15 yıldan beri Muğla’nın makus tarihinin değişmediğini ifade ederek, Muğla’nın artık Ak Partili belediyecilik anlayışına ihtiyacı olduğunu söyledi.

  Öztürk, “15 yıldan bu yana Muğla’nın makus tarihi değişmedi. Belki ellerinden gelen ve yapma kapasiteleri budur. Ama Muğla’nın Ak Partili kadrolara ihtiyacı var. Muğla’nın hizmete ihtiyacı var. Çocuklarımızın geleceği ve hepimizin ortak yaşam alanı Muğla’nın hizmet kervanı içerisinde bulunulması için sizlerin ve bizlerin gece gündüz demeden çalışması gerekiyor. Muğla’yı 1 Nisan sabahı daha güneşli, daha ferah bir güne uyandıralım” dedi.

 harmandar-dumene-gecti.jpg

“MİLETİMİZİN CEBİNDEN ÇIKAN PARALARLA MESAJ YOLLUYORLAR”

  İl Başkanı Öztürk, kendilerini yerel seçimlerde iktidarın gücünü kullanmakla eleştirenlerin şu an belediyelerinin tüm güçlerini sahada kendi adayları için kullandıklarını söyledi.

  Öztürk, “Bizi belediye seçimlerinde iktidarın gücünü kullanmakla eleştirenler şu an kendi belediyelerinin tüm güçlerini sahada kendi adayları için yansıtmış durumdalar. Kafaca Belediyesi cep telefonundan mesajlar yolluyor. Parasını milletin ödediği, milletimizin cebinden çıkan parayla Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İlçe Belediye Başkan Adayları adına mesaj atıyorlar. Kafaca Belediyesi’nin mesaj sisteminden vatandaşlara bu mesajları yolluyorlar. Ellerine fırsat geçtiği zaman sabah akşam 17 Aralık sürecini bize anlatanlar, ellerine ilk fırsat geçtiğinde suiistimalin en büyüğünü yapıyorlar” dedi.

“MUĞLA’YA HİZMET EDEMEYENLER KÖYLERE NASIL EDECEKLER?”

  Öztürk yıllardır Muğla’nın hizmet görmediğini ifade ederek, “Eğer biz Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni Ak Partili kadrolarla buluşturamazsak Muğla’nın köylerine hizmet noktasında çok ciddi sıkıntılar yaşarız. Muğla’ya hizmet edemeyenler köylerine asla hizmet edemezler” dedi

“HİZMET NASIL YAPILIR GÖSTERMEK İSTİYORUZ”

   Öztürk, Muğla’nın büyükşehir olmasıyla birlikte imkanlarının da 2-3 kat artacağını belirtti. Öztürk, “Muğla’nın geleceğini, ilk defa büyükşehir olacak ve imkanları son derece yüksek olan, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin hizmet yapabilme olanakları 2-3 kat artacak. Eğer doğru, dürüst, namuslu adama bunu teslim etmezsek 30 Mart’tan sonra sıkıntı yaşarız. İnşallah vatandaşlarımızın da destekleriyle büyükşehir ve ilçeleri alarak hep beraber nasıl hizmet yapılırmış, nasıl hizmet devrimi yapılırmış herkese gösteririz. İnşallah 2014 yılı hizmet yılı olacak” dedi.

“ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ”

    Öztürk, “Eğer yüreğimizi ortaya koyarsak, hizmet aşkımızı sahaya yansıtır, vatandaşlarımıza hizmetten başka bir gayemiz olmadığını anlatırsak biz bu seçimlerden 30 Mart’ta alnımızın akıyla çıkarız” dedi.

 

“DAHA YAŞANILABİLİR MUĞLA İÇİN”

  İl Başkanı Nihat Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu seçim Ak Parti’nin ve Türkiye’nin Ak Parti’yle yola devam diyebileceği bir seçimdir. Bu seçim Recep Tayyip Erdoğan ’sız bir siyaset arzulayanların heveslerinin kursaklarında kalacağı bir seçimdir. Herkesin elinden geldiği kadar bulunduğu ilçelerde ve büyükşehir için adaylarımızın seçilmesi için, çocuklarımızın geleceği ve daha yaşanabilir bir Muğla için çalışmalıyız.”

  toplantidan-fotolar-(4).jpg

“MUĞLA İÇİN YENİ BİR FIRSAT”

  Toplantıda söz alan Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla'nın, büyükşehrin getirdiği imkanlardan yararlanma fırsatı yakaladığını belirten Harmandar, "Bu nedenle bu seçim Muğla için bir milattır. Muğla için yeni bir sayfanın açılması demektir. Muğla'ya yeni, güzel, etkili, süratli hizmetlerin gelmesi için önümüzde bir fırsat var" dedi.

   Harmandar, Muğla'nın demokrasiye ve insan haklarına inanmış insanların yaşadığı bir kent olduğunun altını çizerek, “Muğla'ya çalışan, üreten, çeşitli hizmetler sunan 'Ak belediyecilik' anlayışını getirme gayretindeyiz. Muğla'da 'AK Parti seçimi kazanamaz, CHP kuvvetlidir' yanılgısını bu seçimlerde tüm ülkemize göstereceğiz” dedi.

“HİÇ BİR BELEDİYEYİ KAYBETME NİYETİNDE DEĞİLİZ”

  Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, “Önümüzdeki seçimlerde bütün ilçelerde belediye başkanlığını almak için iddialıyız. Hiç birisini kaybetmeye niyetimiz yok. Hepsini kazanmak için varız ve kazanacağımızdan da eminiz”  diyerek sözlerini tamamladı.

HARMANDAR DÜMENE GEÇTİ

  Öte yandan Harmandar, toplantının ardından bulunduğu teknenin dümenine geçerek gazeteciler poz verdi. Harmandar, “İnşallah 30 Mart’tan sonra Muğla’da da hizmet edebilmek için görevimizin başında oluruz” dedi.

“ULA BÜYÜKŞEHİRLE ŞAHLANACAK”

  Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal, Muğla’nın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte Ula, Gökova ve Akyaka’nın hak ettiği hizmeti alarak şahlanacağını söyledi. Beldelerin kapatılması hakkında vatandaşların yanlış şekilde bilgilendirildiğini ifade eden Şenkal, “Ula’nın her karışı hizmete doyacak” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141