• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Özlem Balcı: Meclis'te Muğla'nın Sesi Olacağım

Özlem Balcı: Meclis'te Muğla'nın Sesi Olacağım
Ekranların tanınmış yüzü Sinema, dizi ve tiyatro sanatçısı Özlem Balcı MHP Muğla Milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak Genel seçimler için 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde MHP Muğla Milletvekili aday adaylığına Sinema, dizi ve tiyatro sanatçısı Özlem Balcı başvurdu.

Sinema, dizi ve tiyatro sanatçısı Özlem Balcı'nın milletvekili aday adaylığı Muğla MHP tabanında ilgiyle karşılandı.

screenshot-20230404-164237-gallery.jpg

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Temel Irmak, Özlem Balcı'la MHP miletvekili adaylığı üzerine ve  projeleri hakkında konuştu.

Balcı: "Öncelikle nezaketinizden dolayı teşekkür ederim. Benim sanat hayatımadan önce yani tiyatro eğitimimden önce zaten siyaset bilimi okuyordum. Her meslekte olduğu gibi eğitime ve okulunu okumaya önem veren bir insanım. Oyunculuk yaptım ama önce eğitim aldım siyasete giriyorum okulunu bitirdim eğitim şart diyenlerdenim.

img-20230404-wa0015.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi benim atalarımın çocukluğumun memleketimin vazgeçilmezidir. Yörük kültürüyle büyümüş ve vatanına hizmet etmiş biri olarak sadece sanat hayatımda değil çalışma hayatımda da herkese bir faydam olmuştur diye düşünüyorum. Kadınlara özel ayrı bir saygısı olan partimle gurur duyuyorum. 

İki karpuz bir koltuğa sığmaz derdi büyüklerim. Hayat vazgeçtiklerimizdir. Tüm gücümü ve enerjimi siyasete insanlığın yararına ve ülkeme adayacağım. Oyunculuk bana çok şey kattı. Öngörü ve empati yeteneğim arttı. Türk halkının nabzını yakalamak başarmanın ilk adımıdır. Siyasette de en az sanatta ki kadar başarılı olacağıma inanıyorum.

img-20230404-wa0017.jpg

Kadın milletvekilleri inşallah bundan sonra daha da çoğalacak kadının olduğu her yer çiçek bahçesidir. Ben bu adımımla tüm kadınlarımıza örnek olacağımı düşünüyorum. Kadının gücü kadının zekası ve bilgeliği ufkumuzu açacaktır.

Kadınlarımızla ilgili sosyal sorumluk projelerinin başrollerinde hep vardım bundan sonra da olacağım. Kadına yönelik şiddet kanayan yaramız; özellikle balkondan düşerek ölen kadın sayısının inanılmaz çok olduğu ülkemizde çözülmesi gereken aydınlatılması gereken faili meçhul cinayetlerin takipçisi olacağımdan emin olabilirsiniz. Bu konuyla alakalı belediyelerde gösteriler yaptım ve halkımız tarafından desteklendi. 

img-20230404-wa0016-001.jpg

Milletvekili seçilirsem sunacağım projelerin başında tabiki kadınlar ve sorunları var daha sonra işsizlik konusunda genel olarak iyileştirici düşüncelerim var. Muğlamızda Göcek tünelinin ücretsiz hale getirilmesi. Sokak hayvanları sorunu çözerken kimseyi incitmeden zarar vermeden yaşatarak devam etmek istiyorum. (Özel bir projem var) Köylümüz çiftçimiz gözbebeklerim ben de köyde doğup büyüdüğüm için hepsiyle tek tek görüşeceğim bu süreçte. Elini sıkmadığım tek bir köylü kalmayacak. Bir derdim var deyip herkes bana gelsin mutlaka çözümü vardır. İmkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır…" dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141