• BIST 9644.77
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Özge Sarı Kuruluş Osman Dizi kadrosuna Katıldı

Özge Sarı Kuruluş Osman Dizi kadrosuna Katıldı
ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da İzmirli oyuncu Özge Sarı'da katılarak Melek karakterine hayat vermeye başladı.

 

 

 

 

 

 

ATV Kuruluş Osman Bozdağ Film imzalı, yönetmeliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarih ve kurgu dizisinde Burak Özçivik, Nurettin Sönmez, Ayşegül Günay ve Tamer Yiğit rol alıyor.

ozge-1.jpg

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Temel Irmak'a açıklamalarda bulunan,1995 İzmir doğumlu İşletme mezunu Özge Sarı: "Aklımda hep oyuncu olmak vardı. Toplum önünde olmak bir şeyler anlatmak, taklit yapmak yada oynamak beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor".

ozge2.jpg

Genç Oyuncu Özge Sarı: "Daha önce tiyatro oyunlarında yer aldım. Afyon Kocatepe Üniversitesi işletme mezunuyum.  Üniversite bittikten sonra kurumsal alanlarda iş tecrübelerim oldu. Fakat çalıştığım sektörde mutlu değildim.  Çünkü aklımda hep oyuncu olmak vardı. Toplum önünde olmak bir şeyler anlatmak, taklit yapmak yada oynamak beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor. Hayatta hep hayallerimin peşinden koştum pes etmedim.

Kafamdaki tüm soru işaretlerini cevapladıktan sonra bu işte elimden gelenin en iyisini yapacağıma kendime söz verdim.

ozge5.jpg

-Önce eğitim...

Öncelikle dialog anlatım ve iletişimden oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldım.

Çok değerli eğitmenlerimiz ve hocalarımızdan yeni şeyler öğrendikçe kendimi çok daha iyi daha emin ve hazır hissediyordum. Bilginin ve öğrenmenin sınırı yoktur. Her geçen gün kendimi daha fazla geliştirip yeni bilgiler öğrenmenin bu sektörde ne kadar önemli olduğunu biliyorum.

 

Genç oyuncu Sarı sözlerine şöyle devam etti: "Hayatta her şey istediğimiz gibi ilerlemeye biliyor. Karşıma çıkacak tüm zorluklarla baş edebilecek güçteyim. Hayatta herkesin ait olduğu bir yer vardır.

 Bu iş hayatında, aşk hayatında arkadaşlıklarımızda da geçerlidir.

Hayatta herkes ait olduğu yeri bulmalı bunun için mücadele etmek gerekiyorsa sonuna kadar mücadele edin ki hayatınızın sonuna kadar mutlu yaşayın ve o yeri bulduğunuzda elinizden gelenin en iyisini yapın. sabırla ve inançla bu yolda doğru insanlarla doğru projelerde ilerlemeye çalışıyorum. Her zaman hakkımda hayırlısı olsun diyorum. Hayattan iyilik bekliyorsan ilk önce sen iyi olacaksın. İyi bir insan olacaksın ki iyi bir oyuncu olabilesin.

Daha yolun başındayım öğreneceğim sınırsız bilgi var kendimi geliştirmek için sabırsızlanıyorum. Çok değerli isimlerle çok güzel bir projede yer aldım.

ozge3-001.jpg

-Heyecanım var...

Kuruluş Osman dizisine başladım. Üzerimde çok tatlı bir heyecan var.  Hepsini hayranlıkla izliyor ve yeni şeyler öğreniyorum. Dizi için çalışmalara başladım. At binme,ok atma kılıç kuşanma eğitimleri alıyorum.

Tam bir kitap kurduyum, tarihimizi daha çok araştırıp tarih dersleri alıyorum.

Tarihini milletini bilen insanlar kendi milletine vatanına toprağına daha bağlı olur tarihi kitaplar okuduğumda okumaktan daha çok zevk alıyorum. Şu an Tarık Buğra'nın “Osmancık “ve Kemal Tahir'in “Devlet Ana” kitabını okuyorum. Topluma daha iyi ve faydalı bir insan olmaya çalışacağım. Etrafıma sevgi tohumları atıyorum. Onlar mutlaka yeşerip kokusuyla beni mutlu edecek inanıyorum.

ozge-121.jpg

-Mutluluk değer vermek....

Özge Sarı sözlerini şöyle tamamladı: "Bu konuyla alakalı saatlerce hatta günlerce konuşabilirim, kısaca özetleyecek olursam, mutluluk her şeyin en güzeline en pahalısına sahip olmak değil, sahip olduklarını kaybetmeyecek  kadar çok sevmek çok değer vermektir.

Hatta bir yerde okumuştum hayatta hiç bir şey insanın kendisi için yaratılmamıştır.

ozge21-002.jpg

Su kendini içemez. Çiçek kendisini koklayamaz. Sende bende kendi mutluluğumuz için çabalıyorsak bunu sağlayamayız. Başkalarını mutlu edersek mutlu oluruz. Kendi kendimize yaptığımız mutluluk değil. Sadece geçici hazdır. Kalıcı mutluluk bulmak dileğiyle" dedi.

ozge-sari-1.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141