Özbozdağ: “Bayramın Ruhunu Yaşıyoruz, Adalet Talebimizi Sürdürüyoruz”
CHP Marmaris İlçe Başkanı Pelin Özbozdağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda hem bayramın birlik ve dayanışma ruhuna vurgu yaptı hem de gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Özbozdağ, Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini belirterek, bu mübarek günlerin Marmaris’e, Türkiye’ye ve tüm insanlığa barış, huzur ve adalet getirmesini temenni etti.
Türkiye’deki siyasi gelişmelere de değinen Özbozdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğuna dikkat çekerek, bunun demokrasi açısından üzücü bir tablo oluşturduğunu ifade etti. Hukukun üstünlüğünün önemine vurgu yapan Özbozdağ, haksız yere tutuklu bulunan belediye başkanlarının özgürlüklerine kavuşarak görevlerine iade edilmesi gerektiğini dile getirdi.
Erken seçim çağrısını yineleyen Özbozdağ, Türkiye’nin adaletli ve liyakatli bir yönetim anlayışıyla buluşturulması gerektiğini belirtti. CHP’nin iktidar hazırlıklarını kararlılıkla sürdürdüğünü ifade eden Özbozdağ, bu sürecin Genel Başkan Özgür Özel liderliğinde devam ettiğini kaydetti.
Özbozdağ, Türkiye genelinde düzenlenen mitinglerin halkın değişim talebinin güçlü bir göstergesi olduğunu belirterek, İstanbul’daki Saraçhane buluşmasına da dikkat çekti. Bu buluşmanın, halkın demokrasiye, adalete ve halk iradesine sahip çıktığını gösterdiğini ifade etti.
Açıklamasının sonunda eşitlik, özgürlük ve halk iradesine vurgu yapan Özbozdağ, dayanışma ve umut mesajı verdi.
Özbozdağ, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sağlık, huzur ve mutluluk dileklerini iletti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.