• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

OKTAY: 2023 SEZONU İÇİN İDDİALIYIZ

OKTAY: 2023 SEZONU İÇİN İDDİALIYIZ
Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi sektörün önde gelen profesyonellerini 16. kez buluşturmak için kapılarını açtı.

Marmaris Belediyesi’nin paydaşlarıyla birlikte açtığı Marmaris standı da fuarın en çok ilgi gören alanlarından biri oldu. Belediye Başkanı Oktay, “2023 yaz sezonu için çok iddialıyız” dedi. 

İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi (Travel Turkey) 16. kez kapılarını açtı. Her yıl olduğu gibi yine görkemli bir stantla fuarda yer alan Marmaris, 16. İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’ne damgasını vurdu. Marmaris Belediyesi, Ticaret Odası, Marmaris Deniz Ticaret Odası, GETOB, TÜRSAB Marmaris Temsilciliği, oteller ve seyahat acentelerinin hep birlikte yer aldığı stant yoğun ilgi gördü. 

AÇILIŞ KOKTEYLİ DÜZENLENDİ

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, Deniz Ticaret Odası Başkanı Halil Bağlı, GETOB Başkanı Mustafa Deliveli, TÜRSAB Marmaris Temsilcisi Suat Esin, Belediye Başkan Yardımcıları İhsan Öztürk, Ali Zağlı ve turizm sektörü temsilcileri stantta misafirleri ağırladı. Özellikle Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın da bizzat çalışmalara katıldığı ve turizmcilerle yakın temas kurduğu fuarın ilk günü standı yüzlerce kişi ziyaret etti. Kurulan görkemli stantta Marmaris’in doğa harikası koyları, denizi, eşsiz doğası ziyaretçilere anlatıldı. 

TÜM BİLEŞENLERLE ÇALIŞIYORUZ

Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 2022 yılının turizm açısından oldukça iyi geçtiğini belirterek, önümüzdeki sezon için bu fuarın oldukça önemli olduğunu kaydetti. Oktay, “Marmaris özelinde ticaret odamız, GETOB, Deniz Ticaret Odamız, TÜRSAB ve tüm turizm bileşenleri olarak hep birlikte çalışmalarımız gerçekleştiriyoruz. En güzel tatil lokasyonlardan biriyiz. Marmaris için hep birlikte çalışıyoruz. Bunun meyvelerini alıyoruz. Bu fuar özelinde ziyaretçilerin ilgisi bayağı yoğun. Ziyaretçilerimize Marmaris’i ziyaretçilerimize anlatıyoruz. Olumlu geri dönüşler aldık. 2023 çok daha güzel bir sezon olacak” dedi.

AMACIMIZ BİR, ÇALIŞMAMIZ BİR

Marmaris’te güzel bir sinerji yakaladıklarını ifade eden Oktay, “Belediye başkanı olduğum seçim dönemindeki kampanyalarımızda hep dile getirdiğimiz; Marmaris için birlikte çalışma hedefini gerçekleştiriyoruz. Marmaris’te güzel bir sinerji yakaladık. Amacımız, hep beraber olup Marmaris için çalışmak. Marmaris’in menfaati asıl hedefimiz. Bunun olumlu yansımalarını gördük” dedi.

EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ

Geçtiğimiz sezon enflasyondan kaynaklı olarak kar marjının düştüğünü aktaran Oktay, “Enflasyondan kaynaklı kar marjımız düşse de çalışmalarımızla bunu daha yukarılara çıkaracağız. İç ve dış pazarlarda olumlu gelişmeler söz konusu. Özellikle ana pazarlarımızda talepler yoğun. Marmaris’i emin adımlarla daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141