Mutlu yıllar Marmaris
Tüm ülke yaşayanları gibi çok zor bir yılı geride bırakan Marmaris halkı, 2010'u sevinç ve umut içerisinde, eğlenerek karşıladı. İlçenin dört bir yanında 31 Aralık akşamından yeni yılın ilk sabahına kadar birbirinden renkli görüntüler yaşandı. Açık olan eğlence mekanlarının neredeyse tamamı doldu taştı.
Otellerin hazırladığı özel yılbaşı geceleri de yoğun ilgi görürken, eğlencenin kalbi Yat Limanı ve civarında attı. Yaz mevsimindeymişçesine kalabalık olan bölgede her mekandan müzik sesleri yükseldi. Kimi türkülerle, kimi yerli ve yabancı pop, kimi ise rock müziği eşliğinde eğlendi.
LAPA LAPA KAR YAĞDI
Netsel Marina belki de en farklı en renkli kutlamanın adresiydi. Marina içerisindeki sokaklarda gerçekleşen kutlamalar, yaklaşık bin kişiyi bir araya getirdi. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ilçenin bir çok yerinde havai fişekler patlar, ışıklı gösteriler düzenlenirken, Marina'da yapay da olsa lapa lapa kar yağdı.
Yeni yılı dışarıda karşılayan on binlerce kişi sevinç ve umutla sevdiklerine sarıldı. Dertler, sıkıntılar bir kenara bırakıldı, gözleri, yürekleri umutla dolanlar, eğlencenin dozunu arttırdı. Gece yarısından sonra barlar canlandı.

POLİSE TAM NOT
Dansçıların sergilediği seksi danslar yürekleri hoplattı. Marmaris'te Barlar Sokağı da yaz ayları gibi çok kalabalıktı. Akşam ve gece boyunca bazı tatsızlıklar da yaşandı. Kavgalar çıktı, ancak, neredeyse her yeri kontrolü altına alan, gece boyunca özveriyle çalışan Marmaris polisi, bunları kısa sürede büyümeden yatıştırdı. Bazıları alkolü fazla kaçırınca hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm bu tatsızlıklar, eğlence dolu güzel geceyi gölgeleyecek boyuta ulaşmadı. Marmaris güzel bir yılbaşı gecesini daha geride bıraktı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.