• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Mutlu Olmaya 'Engel' Yok

Mutlu Olmaya 'Engel' Yok
Milas’ın yerel sanatçısı Erkan Erol, ilçede ikamet eden engelli Özlem Yıldız’ın yazmış olduğu şiiri besteleyerek genç kızın hayallerini gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 


Sosyal medyadan klip eşliğinde yayınlanan “Hakkım Haramdır Sana” adlı şarkı dinleyicilerinden beğeni topluyor.

Milas’ın Aydınlık Evler Mahallesi’nde ailesi ve kendisi gibi Friedreich Ataksisi hastası olan kardeşi Özer ile birlikte yaşayan 25 yaşındaki Özlem Yıldız, hayallerini yerel sanatçı Milaslı Eko olarak tanınan Erkan Erol ile gerçekleştirdi. Yıldız, sosyal medyadan paylaştığı şiirlerini iletişime geçtiği Erkan Erol ile de paylaştı. Erol ise bunların arasından “Hakkım Haramdır Sana” adlı şiiri besteleyerek klip çekti. 

4ed9a18e-480b-46c6-ad50-a4c6b59ed396.jpg

ŞİİR, ŞARKI SÖZÜ YAZIYOR
Çekilen klip ve hazırlanan şarkı ile ilgili açıklamalarda bulunan, şiir, şarkı sözü ve maniler yazdığını, el sanatlarıyla ilgili çalışmalarının olduğunu belirten Özlem Yıldız, “Milaslı Eko olarak tanınan Erkan Erol ile görüştüm. Onunla birlikte bir çalışmamız oldu. Kendim de sosyal medya sayfamdan şarkılar söylemeye çalışıyorum. Ve ben şunu anladım ne olursa olsun hiçbir hayalden vazgeçmemek gerekiyor. Çoğu kişinin gerçekleştiremediği hayali ben Milaslı Eko sayesinde gerçekleştirdim. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

61d48045-7fdd-4ec9-b039-153de844f427.jpg
FRİEDREİCH ATAKSİSİ TEŞHİSİ KONULDU
Hastalığı ve tedavi süreciyle ilgili de bilgiler paylaşan Özlem Yıldız, 2004 yılında Friedreich Ataksisi teşhisi konulduğunu belirterek, “Hastalığım nedeniyle kalp sorunlarım başladı. Yürüme ve konuşmamda da bozulmalar oldu. İzmir Ege Üniversitesi doktorları tedavimin olmadığını fakat fizik tedavi görebileceğimi söylediler. Daha sonra ise yürüme yeteneğimi kaybettim ve sandalyeye bağımlı kaldım. Farklı hastanelere başvuramadık. Çünkü maddi sıkıntılarımız da var. Belki farklı hastanelerden farklı sonuçlar çıkabilir” dedi.


ÖZLEM’İN SESİ OLMAYA ÇALIŞTIM
Erkan Erol, Özlem’in yazdığı şiirlerle beste yaparak Özlem’in sadece hayallerini gerçekleştirmekle kalmadı, O’nun için sosyal medya hesabından da sürekli yayınlar yaptı. Erol, son olarak bir röportaj yaparak Özlem için maddi durumu iyi olanlardan yardım talebinde de bulundu.
Özlem Yıldız’ın sesi olmaya çalıştığını belirten Erol, “kardeşimizin sesi olmaya çalıştık. Gerekli görüşmelerimizi de yaptık. Hayırlısıyla gerekeni yapacağız. Sesimizi duyan tüm engelli kardeşlerimizin emrindeyiz” dedi.

c412a0a6-ef92-41d2-84b0-0dc9e23bf77b.jpg
PAYLAŞIMLARIN ARDINDAN İLETİŞİME GEÇTİLER
Erol ve Yıldız’ın paylaşımların ardından siyasi parti temsilcileri ve yerel yöneticiler Özlem ile iletişime geçti. Siyasiler, Özlem’in ihtiyaçlarının ücretsiz karşılanacağını ve gerekli mercilere yönlendirme yapacaklarını belirtirken, Özlem’i evinde ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Uzun süredir sosyal medyadan beni takip eden ve okumaya olan ilgim noktasında beni ilgiyle izleyen sevgili Özlem bizlere sosyal medyadan ulaşarak okumak istediği kitaplar konusunda bizden yardım istedi. Bizlerde onun bu çağrısına kulak verdik ve kitaplarımızla birlikte onun misafiri olduk. Bizlere olan ilgi ve alakası nedeniyle kendisine teşekkür ediyor, okuma aşkının hep sürmesi dileğiyle onu ve değerli ailesini sevgiyle selamlıyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141