Mutlu Ayhan Marmaris Garajı’nda İşletmecilerle Buluştu
Yayınlanma:
Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Liste Başkan Adayı Mutlu Ayhan, Marmaris Garajı’nı ziyaret ederek bölgede faaliyet gösteren işletmeciler ve sektör temsilcileriyle bir araya geldi.
18 Ekim’de gerçekleştirilecek Marmaris Ticaret Odası seçimleri öncesinde saha çalışmalarını sürdüren Ayhan, garaj esnafının görüş, talep ve beklentilerini dinledi.
Gerçekleştirilen ziyarette ulaşım sektörünün mevcut durumu, turizm sezonunun Marmaris ticaretine yansımaları, kent içi ulaşımın geliştirilmesine yönelik beklentiler ve işletmelerin karşılaştığı sorunlar ele alındı.
Esnaf ve sektör temsilcileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Mutlu Ayhan, Marmaris’in ekonomik ve ticari yaşamında önemli yere sahip sektörlerle temaslarını sürdüreceklerini ifade etti.
Ayhan, sektör temsilcilerinin görüşlerini dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini belirtti.
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.