• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Mustafa Karacan:Biz vatandaşa vaat değil söz veriyoruz

Mustafa Karacan:Biz vatandaşa vaat değil söz veriyoruz
Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan'ın seçim ofisi çoşkulu bir kalabalık eşliğinde açıldı.
Açılışa  çok sayıda vatndaşın yanısıra Demokrat Parti Muğla il başkanı Zekayi Alper, Feyhiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti belediye başkan adayı Behçet Saatçı ile  Marmaris'in tanışınmış iş ve turizm sektörünün önemli temsilcileri, oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
 
Marmaris basının yoğun ilgi gösterdiği seçim ofis açılışına MHP ilçe yönetimi ve MHP Marmaris belediye başkan adayı Zafer Alkan'da çelenk gönderdi. 
 
Açılış öncesi ofis önünde toplanan vatandaşlar çalan müziklerle dans etti coşkulu dakikalar yaşandı.
 
Mustafa Karacan seçim ofisinin açılışına gelirken tüm vatandaşlarla tek tek tokalaştı.
 
Açılış töreninde ilk konuşmayı DP Marmaris Muğla il başkanı Zekayi Alper yaptı. Açılışa katılanlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına Alper; "İnşallah 31 Mart'ta seçim Mustafa Karacan'ın zaferi ile taçlanacak Maramris'e yeni bir güneş doğacak" dedi. Alper'in ardından bir konuşma yapan DP Marmaris  ilçe başkanı Mustafa Tüzün de 31 Mart'ta Marmaris'e barış ve huzur geleceğini söyledi.
Katılımlarından dolayı DP Muğla İl başkanı Zekayi Alper ve Fethiye belediye başkanı Behçet Saatçı'ya teşekkür eden Mustafa Tüzün," biz burada seçim ofisi açmıyoruz burada şehrin yeniden ayağa kalkışının şahitliğini yapıyoruz. Marmaris çok kan kaybetti, bu kan kaybedişte yerel idareciler hep başkalarını suçaladılar. Esnafı suçladılar,  oysa çuvaldızı kendine batırmadılar" dedi.
 
Mustafa Tüzün'ün ardından alkışlarla kürsüye gelen Demokrat Parti Marmaris belediye başkan adayı Mustafa Karacan, yaklaşık 4 auy önce Maramris'te büyük bir ateşin kıvılcımını tutuşturduklarını söyleyerek, Biz inandık, şimdi onlarca, yüzlerce, binlerce insan bu kaderin değişeceğine inanıyor. Mutlu ve kutlu olsun" dedi. 
 
Karacan konuşmasını şöyle sürdürüdü;
Başladığımızda bazıları bu iş pişmez, boşuna kürek sallamayın yerelde ve genelede iktidar değilsiniz dediler. Şimdi bu manzaraya baksınlar olur mu olmaz mı hep beraber göreceğiz. 12 yıldır  ülkeyi yöneten  genel iktiadar 10 yıldırda Maramris'i inim inim ineten yerel iktidar temsilcileri  gelip sizden  oy isteyecekler bu oyu maramrisliler vermeyecek.
img_0167.jpg
 
Şimdi rakiplerimiz kendi yaptıkları ankette bizi ikinci gösteriyorlar ama biz 30 Mart'ta kimin birinci olacağını onlara göstereceğiz. Marmaris'in bütün renklerinin içinde bulundudğu bir Marmaris mili takımı kurup Marmaris'te yeni bir tarih yazamak içi işe koyulacağız."
img_0226.jpg
 
 
Sık sık "Karacan başkan" sloganları ile sözleri kesilen Karacan neden aday olduğunu da şu sözlerle anlattı;
"Marmaris ekonomisi can çekişiyor, çalışanı, işvereni, esnafı inim inim inliyor. Marmaris zaman kayabediyor maddi değerleri telafi edebiliriz ama  zamanı asla telafi edemeyiz. Marmaris'in huzura ve toplumsal barışa ihtiyacı var, Marmaris halkı beldiyenin kapısısndan içeri giremiyor.
Marmaris'in kayanaştırıcı ve herkesi bütünleştirici bir yerel yönetime ihtiyaç var. Marmaris kültürde sanatta çöl oldu, Marmaris bunu hak etemiyor, biz Marmaris'i hak ettiği yere getirmek için aday olduk. Biz Marmaris sevdalısıyız. Marmaris herşeyin en güzeline layık,  Marmaris'i layık olduğu yere getirmek için aday olduk."
img_0207.jpg
 
Marmaris'in son 10 yılda büyük oranda kan kaybettiğini söyleyen Karacan; "sevgili kardeşlerim hafızlarınızı tazeleyin, 10 yıl öncesinin Marmarisini düşünün.
10 yıl önce neydi şimdi ne oldu? Eskiden bu memelekette yerel seçimler biterdi, herkes işine bakardı ama son 10 yıldır yerel seçimden sonra insanlar ayrıştırıldı.  Buna daha ne kadar tahammül edeceğiz?
10 yıl önce Marmaris spor süper ligin kapısına dayanamıştı, kadınlar veleybolda birinci leg erkekler basketbolda ikinci ligdeydi, Bu gün ne haldeyiz bunu untmayın.
 
Ali Acar belediye başkanı olduğunda, Marmaris beldiyesi şehir stadını aldı "buraya 8 bin kişilk stat yapacağım" dedi. Stad yapılamdı, Bugün Marmaris stadı Marmaris tarlası haline geldi. daha sonra genel iktidarın denetimine geçen stadımız maasef ki hiçbirşey yapılmadan bırakıldı.
 
"Kent konseyi'nin adı var kendi yok" diyen Karacan, kent konseyinin önemine değinerek, "çok önemli ama beldiyenin araka bahçesi olarak değil. Kent konseyi Marmaris'in tüm renklerini içinde barındıracak" dedi.
 
img_0017.jpg
Marmaris ve Türkiye'nin tek adam zihniyeti ile yönetildiğini savunan Karacan, "Marmaris beldiyesinde kin ve nefret tohumlarını  kurutacağız, denize dökeceğiz" dedi.
 
Marmaris'te turizmin 12 aya çıkartılması için sadece irade ve kararlılık gerektiğini söyleyen Karacan, "bu irade ve kararlılığı biz göstereceğiz, şimdi seferberlik zamanıdır, işçisiyle, işvereni ile esnafı ile, sanatçısıyla seferberlik  içinde Marmaris'i dünyanın en  sağlıklı turizm kentine dömnüştüreceğiz. Biz vatandaşa vaat değil söz veriyoruz, sözüm namustur" dedi.
 
Belediyenin  kapısının herekse açık olacağını söyleyen Karacan, "belediye başkanlığını siyasi linç aracı olarak kulanmayacağız, inşaat firması olan hiçkimse imar komisyonunda yer almayacak" dedi.
 
 
 
Açılış töreninin sonunda  Dünya ve Avrupa karate şampiyonu Demokrat Parti Ortaca Belediye Başkan adayı Ömer Habeş'e DP Muğla il başkanı Zekayi Alper tarafından parti rozeti takıldı.   
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141