Muğlaspor Okçuluk Takımı'ndan Vali Güvençer'e ziyaret

Muğlaspor Okçuluk Takımı'ndan Vali Güvençer'e ziyaret
(Fotoğraflı)

Muğlaspor Okçuluk Takımı, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Çanakkale Gelibolu'da 15-17 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'nda Muğla'yı temsil eden ve büyük başarılara imza atan Muğlaspor Okçuluk Takımı makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güvençer, "Futbol dışındaki diğer branşlarda sporcu yetiştirmek çok önemli. Elde edilen başarıdan dolayı en büyük tebriği çocuklarımıza ve antrenörümüze destek veren Muğlaspor hak ediyor. Genellikle kulüpler futbolla öne çıkıyor. Muğlaspor Kulübünün diğer branşlarda çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirmesi, onlara fırsat vermesi takdire değer" dedi.

Güvençer, çocukların okçuluktaki başarısının, sporun sadece futbolla sınırlı kalmayacağının en güzel göstergesi olduğunu söyledi.

Şampiyonaya 9 sporcuyla katıldıklarını belirten Muğlaspor Başkanı Eminer İçten ise, sıralama atışlarında Emircan Haney'in 11-12 yaş erkekler makaralı yay klasmanında hem birinci hem de Türkiye rekortmeni olduğuna dikkati çekti. İçten, sporculardan Tuğba Çaylı'nın da 11-12 yaş bayanlar makaralı yay klasmanını birinci ve Türkiye rekortmeni olarak tamamladığını bildirdi. İçten, "Sena Kömür ise 11-12 yaş bayanları ikinci sırada, Songül Lök 11-12 yaş bayanları üçüncü, Ayşenur Orman 13-14 yaş bayanları üçüncü sırada tamamladı. Takımımız iki altın, bir gümüş, bir bronz madalyayla Muğla'ya döndü" diye konuştu.

Muhabir: Sistem
Yayınlayan: Güç Gönel

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.