Muğla'da uyuşturucu operasyonu

Muğla'da uyuşturucu operasyonu
Sokak satıcılarına yönelik operasyonda 4 kişi gözaltına alındı

Fethiye ilçesinde torbacı olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Amirliği ekiplerinin yaklaşık 5 ay sürdürdüğü teknik ve fiziki takibin ardından "torbacı" olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına operasyon düzenlendi.

Kent merkezinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda kimlikleri açıklanmayan 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramada 319 gram esrar, 12 ecstasy hap, 2 sahte nüfus cüzdanı ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 5 bin 30 lira ele geçirildi.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Uyuşturucu satıcılarının özellikle okul çevrelerinde ve eğlence mekanlarında faaliyet göstermesinin önlenmesi için çalışmaların süreceği bildirildi.

Muhabir: Durmuş Genç
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.