• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Muğla Ülkü Ocakları'ndan ücretsiz İngilizce kursu

Muğla Ülkü Ocakları'ndan ücretsiz İngilizce kursu
Muğla Ülkü Ocakları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Bir Lisan 1 İnsan, 2 Lisan 2 İnsan' sözünü rehber edinerek lise ve üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz İngilizce kursu vermeye başladı.

 

 

 

 

 

Muğla Ülkü Ocakları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Bir Lisan 1  İnsan, 2 Lisan 2 İnsan' sözünü rehber edinerek lise ve üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz İngilizce kursu vermeye başladı.

Muğla Ülkü Ocakları, lise ve üniversite öğrencilerine İngilizce kursu vermeye başladı. 
Kurs programı ile alakalı açıklama yapan Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Burak Demirel,  İngilizce'nin, bilim ve dünya milletlerinin birbirleriyle olan ilişkilerinde kullandıkları ortak iletişim dili olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ 1 Lisan 1 İnsan, 2 Lisan 2 İnsan “ sözünden aldığımız ışık, Bilge Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli beyefendinin “ Türk gençliği çift başlı Selçuklu kartalı gibi olmalı, bir yanı doğuya bir yanı batıya bakmalıdır “ anlayışını kendimize ilke, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın bizlere katmış olduğu eğitim değerlerini şiar edinerek bu doğrultuda bizlerde Türk gençliğinin muhakkak 1 Doğu ve 1 Batı dilini muhakkak öğrenmesini önemsiyoruz.Bu duygu ve düşünceler ile gençliğimizi Muğla Ülkü Ocakları olarak başlatmış olduğumuz İngilizce kursumuza davet ediyor, Liderimizin gösterdiği hedefe hep birlikte emin adımlarla ilerlemeyi ümit ediyoruz.İngilizce, dünyanın birçok yerinde konuşulduğu ve geçerliliğini sürdürdüğü için bizler de bu dilin öğrenilmesine önem veriyoruz.Muğla Ülkü Ocakları olarak Türk Gençliğinin en iyi şekilde kendini yetiştirmesinde bir sorumluluk hissediyoruz ve bu sorumluluğu yerine getirebilmek için çeşitli eğitim programları düzenliyoruz. Başlatmış olduğumuz Ücretsiz İngilizce kursu  hem sorumluluğumuzun hem de eğitim kültür faaliyetlerimizin bir parçasıdır. Kurs programımız 120 saat olacak şekilde uzman kadrolar tarafından A1 seviyesinde verilecek derslerle devam edecek ve ücretsiz bir şekilde gerçekleceşek. Kurs bitiminde hak kazanan kursiyerlere Meb Onaylı Sertifika verilecek."
Kursa katılım yaşının 14 yaş ve üzeri olduğunu ekleyen Demirel, Türk gençliğini Ücretsiz  gerçekleştirilecek olan İngilizce Kursuna davet etti.Dataylı bilgi ve başvuru için 0 536 898 97 81 iletişim numaralı Muğla Ülkü Ocakları Eğitim birimi üzerinden olacağını ekledi.

Demirel açıklamasının devamında, "Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023'de 'Lider Ülke Türkiye' ülküsünü gerçekleştirmek için bilim ve teknoloji dünyasında en üst sıralarda yerimizi almalıyız.Bu vesileyle başlatmış olduğumuz İngilizce kursuna Muğla’daki tüm liseli ve üniversiteli gençlerimizi davet ediyorum." diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141