• BIST 9524.59
  • Altın 2489.694
  • Dolar 32.4917
  • Euro 34.7623
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Muğla Ülkü Ocakları, Yapay Zekâ Teknolojisi Olan Odak 2023 Yazılımını Tanıttı

Muğla Ülkü Ocakları, Yapay Zekâ Teknolojisi Olan Odak 2023 Yazılımını Tanıttı
Eğitime yönelik kapsamlı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yeni bir adım daha atarak, yapay zeka teknolojisi ile alanında uzman kişiler tarafından ‘Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı’ geliştirdi.

 

 

 

 

 

Muğla’nın Menteşe İlçesi Sınırsızlık Meydanı’nda kurulan stantta Muğla Ülkü Ocakları tarafından ODAK2023 vatandaşlara tanıtıldı. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın öncülüğünde yapay zeka teknolojisiyle hazırlanan Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023’ün tanıtımı için harekete geçen Muğla Ülkü Ocakları tarafından stant kuruldu.

ODAK2023 hakkında bilgi veren Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, “Ülkü Ocakları Genel Merkezi'miz ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyin öncülüğünde yapay zeka teknolojisini kullanarak bir yazılım üretildi. Odak 2023 yazılımı okuduğunu anlama ve hızlı okuma ile alakalı Türk Gençliğinin kendisini geliştirebileceği bir yazılım. Bu yazılım ile ilgili bizlerde Muğla Ülkü Ocakları olarak bugün Muğla’da vatandaşlarımıza bu hizmetimizi anlatmak  ve tanıtımını yapmak için bir kampanya başlattık, vatandaşlarımıza ücretsiz test yaparak kendilerini denemelerini sağladık. Odak2023 yazılımımızı hediye ederek okuma alışkanlığını edinmeleri için vesile olduk.” dedi.
 

“ODAK2023 HERKESİN KULLANABİLECEĞİ BİR YAZILIM” 

Türkiye’nin, kitap okuma ve okuduğunu anlama sıralamasında Dünya genelinde çok gerilerde olduğunu belirten Demirel, “Ülkemiz bilindiği üzere Dünya üzerinde kitap okuma ve okuduğunu anlama sıralamasında en gerilerde kalmaktadır. Fakat kimse bununla ilgili bir çalışma yaparak ya da bunun nasıl üstesinden geleceğimize dair Türk Gençliğine herhangi bir hizmet sunmamaktaydı. Bu yazılım ile ilgili bizlerde Muğla Ülkü Ocakları olarak bugün Muğla’da bir kampanya başlattık. Kampanyamıza vatandaşlarımız çok ciddi bir rağbet gösterdi. Liseli, üniversiteli öğrencilerimizin yanı sıra her kesimden ciddi bir teveccüh gördük. Liseli öğrencilerimiz için özellikle üniversiteye hazırlık sınavlarında çok etkili olabilecek bir yazılım. Bizler de buradan Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım’a ve Ülkü Ocakları Genel Merkezimize, bu projede emeği geçen bütün ülküdaşlarımıza, kıymetli başkanlarımıza şükranlarımı ve teşekkürlerimi Türk gençliği adına sunuyorum. Ülkü Ocakları olarak, Türk Milleti daha çok  okusun, kendini daha iyi geliştirsin diye elimizden gelen bütün mücadeleye devam edeceğiz.” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141