• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Muğla da Şaşırtan Milletvekili Adaylığı Açıklaması

Muğla da Şaşırtan Milletvekili Adaylığı Açıklaması
Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde yaşayan sosyal medya fenomeni Muhammed Çabuk (21), bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

 

 

 

 

 

Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda basın açıklaması ile 2023 yılında yapılacak seçimlerde bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıklayan Çabuk, “18 Mart Çanakkale’nin zaferi öncesi Atatürk gençliği olarak biz görevi artık devralıyoruz. Partili hayat Türkiye’yi 1946’dan beri hep bölüp ayrıştırmış ve bu günlere getirmiştir. Artık çıkış yolu bulmamız gerektiği düşüncesi içerisindeyiz ülkemiz için insanımız için, Muğla’mız için, 13 ilçemiz ve içinde bulunduğumuz bu durumdan tek bir çıkış yolu vardır o da siyaset yapmaktır. Peki siyaseti nerede ve nasıl yapacağız? Bunu çok düşündük fakat görüyoruz ki bu iş particilikle olmuyor. İnsanlara partizan bir tutum sergilemeye sebep oluyor ve ayrıştırıyor. Biz Türk milleti olarak barış ve kardeşlik ile tutunan bir millettik fakat günümüz Türkiye’sinde partiler bizleri görüyoruz ki bölmüştür. Biz partisizler ve yeni nesil tam bağımsız gençler olarak siyasete yeni bir soluk, yeni bir çıkış yolu sergilemenin peşindeyiz. Muğla bağımsız milletvekili adayı olarak karşınızdayım” dedi.


Çabuk, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Halkın vereceği destekle parlamentoda olup gerçek bir milletvekili olacağım. Genel başkanların ve partilerin milletvekili değil, halkın seçtiği milletvekili olmanın onurunu ve gururunu hep beraber yaşayacağımız yarınlara yürüyoruz. Gece gündüz halkımın sorunları için onlarla birlikte ekonomiden, sosyal hayata, içine düştüğümüz bu durumdan halkımızı çıkarmak için parlamentoda olmamız gerekiyor. Bu nedenle karşınızdayım, bu nedenle demokrasiyi insan haklarını adaleti kardeşliği ve kendi değerlerimizi özünde artık hayata geçirmenin zamanı gelmiştir. Bugünün yarını yoktur halkımdan destek bekliyorum. Bu desteği benim için değil hepimizin geleceği için vermelisiniz. Geleceğimiz karanlıklara değil aydınlıklara çıkmak zorundadır. Ülkemiz sorunlarla boğuşuyor. Sosyal hayatımızdan toplumsal hayatımıza, eğitime her alanda sorunlu bir Türkiye gerçeği var. Dünya turizminin başkenti Muğla maalesef şuanda can çekişiyor. Tarımın ve hayvancılığın başkenti ama maalesef can çekişiyor. Üniversitemiz can çekişiyor kısacası toplumumuz can çekişiyor. Halkımız ve medyamızın vereceği destekle Türkiye’de ve Muğla’da yeni bir süreç başlatalım Bundan başka çıkış yolumuz yoktur. Değiştirmek için geliyorum taze kan olarak geliyorum bana bu fırsatı verin istiyorum. Ülkemize yeni bir soluk aldıralım seçim zamanı değil geçim zamanı yanınızda olacak bir milletvekili istemiyor musunuz.? Eğer istiyorsanız o benim, o biziz, birlikte başaracağız.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141