MTONET UYGULAMASI ÜYELERİN HİZMETİNE AÇILDI

MTONET UYGULAMASI ÜYELERİN HİZMETİNE AÇILDI
Marmaris Ticaret Odası (MTO), üyelerinin Oda hizmetlerine daha hızlı ve kesintisiz şekilde ulaşabilmesi amacıyla mobil oda uygulamasını devreye aldı.

Dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirilen uygulama ile MTO hizmetleri artık cep telefonları üzerinden 7/24 erişilebilir hale geldi.

MTO Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, uygulamanın üyelerin günlük iş süreçlerini kolaylaştıracağını belirterek, “Üyelerimizin zaman ve maliyetten tasarruf etmeleri ve işlemlerini Odamıza gelmeden hızlıca tamamlayabilmeleri adına hazırladığımız mobil uygulama ile Oda hizmetlerini üyelerimizin ceplerine taşıdık.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2025-12-29-at-14-44-49.jpeg

ODA İŞLEMLERİ ARTIK 7/24 CEP TELEFONUNDA

App Store ve Google Play Android Market üzerinden ücretsiz indirilebilen mobil uygulamaya, üyeler e-Devlet doğrulaması ile güvenli şekilde giriş yapabiliyor. Uygulama üzerinden belge talepleri oluşturulabiliyor, elektronik imzalı belgelere anında ulaşılabiliyor. Uygulama üzerinden firma adına işlem yapacak kişiler için işlem yetkisi devri, Nace kodu değişikliği talebi, firma bilgi güncelleme işlemlerini birkaç adımda yapılabiliyor. Üyeler, şirket üzerine kayıtlı kapasite raporları ile iş makinelerini görüntüleyebiliyor. Online vezne hizmeti sayesinde aidat ödemeleri gerçekleştirilebiliyor; Ticaret Sicil Gazetesi ve Resmi Gazete’ye mobil erişim sağlanabiliyor. Ayrıca Oda tarafından yapılan duyuru ve haberler, bildirimler aracılığıyla üyelere anlık olarak iletiliyor.

“DİJİTAL HİZMETLERİMİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRECEĞİZ”

Mobil uygulamanın sunduğu imkanlara da değinen Başkan Ayhan, “Üyelerimiz, faaliyet belgesi, oda kayıt belgesi, ihale durum belgesi, ortaklık teyit belgesi, Medos belgeleri gibi evrakları hızlıca temin edebilecek, borç sorgulama ve ödeme işlemlerini birkaç adımda tamamlayabilecek. Bunun yanında sektörel harita ve NACE kodlarına dayalı sanal işletme rehberi ile bölgemizde faaliyet gösteren firmalara dair bilgilere erişim mümkün olacak. Üyelerimiz arasında iletişimi ve ticari iş birliklerini güçlendirecek bu yapıyı, gelen geri bildirimler doğrultusunda geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ayhan, mobil uygulamanın Oda hizmetlerine erişimi kolaylaştırmanın yanı sıra, üyeler arasındaki etkileşimi artırmayı hedeflediğini vurgulayarak tüm MTO üyelerini uygulamayı indirmeye davet etti.

MTONET mobil uygulamasını iOS ve Android cihazlarınıza indirmek için linki tıklayabilirsiniz.

https://portal.mto.org.tr/p/mobile

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.