Gündem Gazetesi

Yılmaz, “Ulaşımda örnek ilçe olacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, çalışmaları kapsamında Koca Çalış Mevkii’nde bulunan dolmuş durağını ziyaret etti.

06 Kasım 2018 Salı 12:09

Yılmaz, “Ulaşımda örnek ilçe olacağız”

Dolmuş şoförlerinin taleplerini dinleyen Yılmaz, Fethiye’nin trafik ve otopark sorununun çözülmesi için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Ziyaretlerini sürdüren CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, dolmuş şoförleri ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen toplantıda Yılmaz, hem sorunları dinledi hem de çözüm önerilerini paylaştı. Fethiye’nin trafik ve otopark sorununa değinen Yılmaz, bu sorunu en kısa zamanda çözeceklerini ifade etti.

 

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Fethiye’nin önemli sorunları arasında trafik ve otopark bulunuyor. Belediye başkanı seçildiğimiz takdirde bu sorunu en kısa zamanda çözeceğiz. Ben sizden birisiyim. Yıllarca dolmuş ve taksi şoförlüğü yaptım. Sizleri iyi anlıyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Açıklamasını sürdüren Yılmaz, “Ulaşımda örnek ilçe olacağız. Sizlerle işbirliği ve diyalog halinde olacağız. Büyükşehir belediyesi ile koordineli hareket edeceğiz. Yol çalışması ve buna benzer durumlarda sizlerin görüşünü alacağız. Daha önce söylediğim gibi tüm esnaflarımıza sahip çıkacağız. Sosyal belediyecilik anlayışıyla sorunlar en kısa sürede çözülecek. Buna söz veriyorum” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER