Gündem Gazetesi

Yerel seçimlere doğru

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Eryılmaz:- "Fethiye, ticaret noktasında belli bir yere sahip ama bunu çok daha ilerilere taşımamız gerekiyor

05 Şubat 2014 Çarşamba 18:08

Yerel seçimlere doğru

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhsin Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'i ziyaret etti.

Eryılmaz, beraberinde İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve partililerle yaptığı ziyarette, esnaf odalarının ahilik kültüründen geldiğini ve esnafın toplumun temel taşlarından olduğunu belirtti.

Esnafın en fazla vergi veren, emek sarf eden insanlardan olduğunu ifade eden Eryılmaz, "Esnafımızın elbette bazı sorunları var. Biz bu sorunları belediye başkanı olduğumuz dönemde esnafımız ile çözeceğiz. Bugün var olan birçok problemin çözülmesine katkı sunacağız. Fethiye, ticaret noktasında belli bir yere sahip ama bunu çok daha ilerilere taşımamız gerekiyor" dedi.

Eryılmaz, Fethiye'nin bölgenin en büyük yerleşim yerlerinden birisi olduğunu, bu nedenle ilçeyi bir ticaret merkezi haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Bu konularla ilgili projeleri de olacağına dikkati çeken Eryılmaz, bu sürecin ardından esnafın daha fazla kazanç elde edecek duruma geleceğini kaydetti.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eryılmaz'ın 5 yıldır odalarını ziyaret edip, esnafın derdini dinleyen, görüşlerini alan birisi olduğunu anlattı..

Eryılmaz'ın önceki seçimde de aday olduğunu hatırlatan Soydemir, o günden bu yana kendisi ile hiçbir zaman irtibatlarının kopmadığını, kendisinin esnaf dostu bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi.

Muhabir: Utku Uçrak
Yayınlayan: Güç Gönel

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER