Gündem Gazetesi

Yerel seçimlere doğru

MHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı İpek:- "Ekonomik ve sosyal alanda yapacağımız hizmetlerle köydeki vatandaşların yaşam seviyelerini yükselteceğiz

04 Şubat 2014 Salı 16:38

Yerel seçimlere doğru

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, ekonomik ve sosyal alanda yapacakları hizmetlerle köydeki vatandaşların yaşam seviyelerini yükselteceklerini söyledi.

Denizlispor'un eski başkanlarından İpek, Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, yerel seçim çalışmaları ve Denizlispor'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Atatürk'ün 4 Şubat 1931'de Denizli'ye gelişinin 83. yılı dolayısıyla Büyük Önder Atatürk'ü rahmet ve minnetle andığını dile getiren İpek, onun ilkelerine bağlı kalarak, onun arkasında gitmeye devam edeceklerini belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Denizli ziyaretini değerlendiren İpek, "Halkımızın yakın ilgilisi ve teveccühü ile karşılaştık, moral bulduk, Türkiye'ye hazır olduğumuzu hissettik. Önceden herhangi bir hazırlık yapmamamıza rağmen, miting düzenlemememize rağmen miting çoğunluğunda insanların katılımı ile programlar oldu. Genel Başkanımız Denizli ve ilçelerindeki ziyaretinden memnun ayrıldı. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER