Gündem Gazetesi

Yavuz Kurtulan MHP Muğla İl Başkan Adayı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlı Adaylığı ile ilgili Yavuz Kurtulan, halk arasında çekildiği dedikodularının duyulmasının ardından net cevabı kendisi verdi.

08 Şubat 2015 Pazar 13:13

Yavuz Kurtulan MHP Muğla İl Başkan Adayı

Kurtulan; “Bu gibi iddialar beni ve ekibimi davaya olan aşkımızı ve şevkimizi bir mukabele daha çok arttırmaktadır” dedi.
22 Şubat ayında yapılacak olan MHP Muğla İl Kongresinde Yavuz Kurtulan başkanlık için çalışmalarını hızla sürdürdüğünü belirterek, hakkındaki iddiaları da şöyle açıklık getirdi.
Kurtulan; “ Muğla ve ilçelerinde yaşayan sevgili dava arkadaşlarım son 10 gündür MHP İl Başkan adaylığımla ilgili çekilecek gibi asılsız yorumlar yapılmaktadır. Ancak bu gibi yorumlar beni ve ekibimi davaya olan aşkımızı ve şevkimizi bir mukabele daha çok arttırmaktadır. Allah’ın izniyle Muğla görecektir ki ve inşallah tanık olacaktır. Biz laf üretmeye değil, güzel Muğlamıza davamıza kalıcı eserler bırakmaya talibiz. Projelerimizle 22 Şubat kongremizde ben ve ekibim dik ve diri karşınızda olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
İlk kez Muğla Merkez dışından Marmaris’ten adaylığı açıklanan isim olan Yavuz Kurtulan, Marmaris’te Otelcilik ve eğlence sektöründe faaliyet gösteriyor. MHP Muğla İl Başkanlığı için şuanda Yavuz Kurtulan, Muammer Özgen, Gıyasettin Coşkun ve İbrahim Öztürk olmak üzere 4 aday adaylığını açıkladı. 

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER