Gündem Gazetesi

Yatağan'da belediye meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi

(Fotoğraflı)

06 Şubat 2014 Perşembe 13:08

Yatağan'da belediye meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi

Yatağan ilçesine bağlı Bozarmut Belde Belediye Başkanı Dursun Karşıalan, 5 yıl birlikte çalıştığı belediye meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi.

Karşıalan, 5 yıllık dönem için halkın beldelerine hizmet etmek için kendilerini seçtiğini belirterek, "Bu süre tamamlanmak üzere. 5 yıllık dönemde beldemiz için yaptığımız hizmetlerden dolayı tüm vatandaşlarım adına meclis üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yaptıkları hizmetlerde "Halka hizmet, Hakk'a hizmettir" anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Karşıalan, "Beldemiz için yapılan hizmetlerde bir olduk, beraber olduk. Önceliklerimizi belirleyip çıktığımız yolda sizlerin ve belde halkının görüşlerini, önerilerini alarak planlar yaptık, projeler hazırladık" diye konuştu.

Karşıalan, 5 yıllık sürede beldeleri için önemli çalışmalar yaptıklarını, bu çalışmaların hayata geçmesinde meclis üyelerinin önemli katkısı olduğunu ifade etti.

Konuşmasının ardından meclis üyelerine plaketlerini sunan Karşıalan, görev süresince yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı.

Muhabir: Burak Alper Kuş
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER