Gündem Gazetesi

Vali Savaş'a, AA 2013 Yıllığı takdim edildi

Manisa Valisi Savaş: "Güvenilir, tarafsız, etik ve hızlı habercilik anlayışı ile habercilik hizmetini yürüten AA, dünyanın 5 büyük haber ajansından biri olma hedefine emin adımlarla ilerliyor

31 Ocak 2014 Cuma 13:48

Vali Savaş'a, AA 2013 Yıllığı takdim edildi

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, güvenilir, tarafsız, etik ve hızlı habercilik anlayışı ile habercilik hizmetini yürüten Anadolu Ajansı'nın (AA), dünyanın 5 büyük haber ajansından biri olma hedefine emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

AA Manisa Büro Sorumlusu Turgay Duyar, Vali Savaş'ı ziyaret ederek, AA muhabirlerinin 2013 yılı içerisinde Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin yaptığı haber ve çektiği fotoğrafların yer aldığı "Anadolu Ajansı 2013 Yıllığı"nın Türkçe basımını, AA 2014 takvimi ile AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk'ün mektubunu takdim etti.

Yıllığı inceleyen Savaş, AA habercilerinin ülke ve dünya gündemini yakından takip etmesi sonucu son yıllarda hazırladığı yıllıklar ve 2013 Yıllığı'nın tarihe ışık tutacağını söyledi.

AA'nın çalışmalarını yakından izlediğini ve takdirle karşıladığını belirten Savaş, "Güvenilir, tarafsız, etik ve hızlı habercilik anlayışı ile habercilik hizmetini yürüten AA, dünyanın 5 büyük haber ajansından biri olma hedefine emin adımlarla ilerliyor" dedi.

1920 yılından bu yana Türkiye'nin sesinin dünyaya duyurulmasında AA'nın öncülük ettiğini ifade eden Savaş, şöyle konuştu:

"Ülke ve dünya gündemini belirleyen olayları içeren yıllıklar tarihçilerimize, uygulayıcılarımıza ve araştırmacılarımıza çok önemli bir belgesel olarak tarihimize ışık tutmaktadır. AA'nın 2013 Yıllığı içerisindeki haber ve fotoğraflar muhteşem. Aylar ve günler itibariyle hazırlanmış olması nedeniyle kronolojik bir belgesel özelliğinde. Bu çalışmanın gelecek yıllarda da sürdürülmesi dileğiyle AA'yı bu çalışmasından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen herkesi kutluyorum."

Muhabir: Turgay Duyar
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER