Gündem Gazetesi

Ulubey MYO, Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzaladı

Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksek Okulu ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretimde kaliteyi artırmak için katkı sağlayacak

05 Eylül 2013 Perşembe 15:13

Ulubey MYO, Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzaladı

Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksek Okulu ile Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ilk ve orta dereceli okullarda eğitimin kalitesinin artırmak amacıyla işbirliği protokolü imzaladı.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, protokol törenindeki konuşmasında üniversite olarak kentin sorunlarının çözümüne katkı sağladıklarını söyledi.

Uşak'taki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretimde kaliteyi artırmak amacıyla Ulubey Meslek Yüksek Okulu ile Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak hareket edeceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Çelik, amaçlarının eğitimde kalite çıtasının daha yukarıya çekmek olduğunu belirtti.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut ise imzalanan protokolle Uşak Üniversitesi ile olan işbirliğinin daha da güçlendiğini belirtti.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Ulubey Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Aydemir katıldı.

Muhabir: Soner Kılınç
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER