Gündem Gazetesi

Siyaseti bi kenara bırakıp, hizmet üretin..

Muğla İl Genel Meclisi'nin Mayıs ayı 2'inci olağan toplantısına katılan Vali Ahmet Altıparmak, meclis üyelerine, “Siyasi kimliğinizi bir kenara bırakın, Muğla'ya hizmet edin” uyarısında bulundu.

07 Mayıs 2009 Perşembe 10:58

Siyaseti bi kenara bırakıp, hizmet üretin..


Muğla İl Genel Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci olağan toplantısı İl Özel İdare Salonu'nda CHP'li Zeki Köylü, başkanlığında yapıldı. Yerel seçimlerden sonra oluşan yeni meclisi ilk kez ziyaret eden Vali Ahmet Altıparmak, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada hizmetin esas olduğunu belirtti. Meclis üyelerine ders gibi uyarılarda bulunan Vali Altıparmak “Siyasi kimliğinizi bir kenara bırakın hizmet üretin” dedi.
Meclis üyelerine makro düşünün uyarısında da bulunan Vali Altıparmak sözlerini şöyle sürdürdü “Bu koltuklar hiç kimseye baki değil. Hiçbir Vali'den de kendimi üstün görmüyorum. Sizinde bu anlayışla hizmet etmeniz gerekiyor. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Meclis makro düşünmeliyiz. Siyasi parti ayrımı yapmadan ortak çalışmayla gelirimizi yükseltmeliyiz”
Meclis üyelerinin turizm sezonunda daha hassas davranmaları gerektiğini kaydeden Vali Altıparmak “Ekonomimiz büyük orantıda turizme bağlı. Önceliğimizin turizm olduğu unutulmamalı. Turist başına 600-700 Dolar gelir alıyoruz. Bu rakamı daha da yukarılara çıkartmalıyız. Turizm için kalite yükseltip, kapasiteyi arttırmamız gerekiyor. Kaliteyi yükseltirsek daha çok pay alırız. Bölgemizi koruyup kollamamız gerekiyor” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER