Gündem Gazetesi

Şimdiden 1-0 önde

29 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimlere 70 gün kala, partilerin Belediye Başkan adaylarını yavaş yavaş açıklandığı şu günlerde Ak Parti Beldibi Belediye Başkan Adayı Şaban Yıldırım tek olmanın rahatlığıyla çalışmalarına takdir kazanarak devam ediyor.

16 Ocak 2009 Cuma 00:13

Şimdiden 1-0 önde


Derya ÇAVUŞ
Diğer Belde ve Belediyelerde yaşanan aday çokluğu sebebiyle henüz halkın arasına çok ta inmeyen partilerin aday adayları, adaylıklarının kesinleşmesini beklerken Ak Parti Beldibi Belediye Başkan Adayı Şaban Yıldırım halk arasındaki yerini çoktan alarak herkesten bir adım önde gidiyor.

“Bu şarkı burada bitmez”
28 Mart 2004 seçimlerine katılamayan, o zaman Beldibi Belediye Başkanı olan Şaban Yıldırım belediye personeline veda ederken söyledikleriyle personelini gözyaşlarına boğmuş ve “Bu şarkı burada bitmez” demişti. Şimdi bu şarkının devamı ve Beldibi'ne yakışacak projeleri hayata geçirmek için tekrar halkın arasında.

Şimdiden 1-0 önde
Partilerin Aday Adayları, adaylıklarının kesinleşmesini beklerken Şaban Yıldırım, yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları ile halkın içine girmiş, her kesim ve gruptan insanlarla toplantılarına tam gaz devam ediyor. İşte bu sayede şimdiden diğer adaylardan 1-0 önde. Beldibi'nde gençlerin ve bayanların da desteğini yanına alan Yıldırım, her zaman halk içinde sevgi, saygı ve sevecenliğiyle takdir toplamaya devam ediyor.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER