Gündem Gazetesi

SihirBay Point Center’da

Sürekli etkinlik olan resim boyama ve kağıt katlama örneklerinin yapıldığı Çocuk Kulübünde SihirBay Murat'ın sihir gösteri seansları,

16 Ekim 2008 Perşembe 11:17

SihirBay Point Center’da

Sürekli etkinlik olan resim boyama ve kağıt katlama örneklerinin yapıldığı Çocuk Kulübünde SihirBay Murat'ın sihir gösteri seansları, Palyaço Nero'dan eğlenceli danslar, “minik sevgi treni” ile Alışveriş Merkezi içinde turlamalar, Palyaço Si ve Hir'in hazırladıkları Kukla gösterileri yer alıyor.

Palyaço Nero, Marmaris'te yaşayan tüm çocukları, gün boyu yaşadıkları bu coşkulu eğlenceye eğer okulda verilen ödevlerini eksiksiz yaptılarsa bekliyorum sizler için sürpriz yarışmalar hazırladım dedi.
SihirBay Murat eğlencelik sihirlerini öğretmeye devam ediyor “seyirci” misiniz yoksa “sihirci”misiniz? diye de mini bir anket başlattığını belirtti.
Point Center Çocuk Kulübü Her Cumartesi ve Pazar 13.00-18.00 saatleri arasında çocuklar ile “eğlenceli dinlence” coşkusunu yaşıyor.
Büyükler için ise Alışveriş Merkezi içersindeki seçkin markaların yer aldığı mağazalar da alışverişin keyfi, Cine Point'te sinema keyfi, yemek, çay, kahve lezzet ve damak tadı keyfi doyasıya yaşanıyor.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER