Gündem Gazetesi

SANAYİNİN YENİ BAŞKANI ADEM OLPAK OLDU

Marmaris Taşhan Sanayi Sitesi Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu’nun toplantısı, Sanayi Sitesindeki bir iş yerinde yapıldı

25 Eylül 2016 Pazar 15:48

SANAYİNİN YENİ BAŞKANI ADEM OLPAK OLDU

118 üyesi bulunan kooperatifin olağan genel kurulu toplantısı 24 Eylül Cumartesi günü sanayi sitesinde 1/4 çoğunluk sağlanarak yapıldı.

Genel Kurul divan seçiminden sonra başladı. Saygı Duruşunun ardından, kooperatifin muhasebecisi Şahap Ada kooperatif yönetiminin faaliyet raporu ve gelir-gider raporunu okudu ve oya sunuldu. Dilek ve temenniler bölümünden sonra söz alan çiçeği burnunda yeni başkan Adem Olpak şu görüşlerini söyledi: “Öncelikle eski başkan sayın Süleyman Erevciler’e ve yönetimine yaptıkları görev için teşekkür ederim. Sanayimiz durumu ortada, çok ciddi bir görev üstlendik. İleride doğacak sonuçlardan tüm üyeler sorumlu olacak. Onun için özverili çalışmamız gerekiyor. 2004 yılında kurulan sanayimiz de şu an şebeke suyu yok. Dereden pompayla işyerlerimize su çekiyor, adeta ilkel bir yaşam sürüyoruz. Yeni yönetim olarak bunu en kısa sürede çözeceğiz’ dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER