Gündem Gazetesi

Salihli'den kısa kısa

07 Haziran 2013 Cuma 09:33

Salihliden kısa kısa

Salihli'den kısa kısa

Grup Seksendört Konseri 16 Haziran'da

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, 19 Mayıs'ta yapılması planlanan Grup Seksendört Konseri’nin 16 Haziran Pazar günü yapılacağını bildirdi.

Okay, yaptığı yazılı açıklamada, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlama nedeniyle konserin ertelendiğini hatırlattı. Grup Seksendört’ün yanı sıra Zen Band ve Seyr-i Zen’in de aynı gün sahne alacağını aktaran Okay, etkinliğe tüm ilçe halkının davetli olduğunu kaydetti.

- Asker ailelerine maaş bağlanacak

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, oğlu veya eşi askere gittiği için muhtaç duruma düşen ailelere temmuz ayından itibaren maaş bağlanacağını belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde yürütülen çalışmaların neticelendiğini ifade eden Yurttaş, “Oğlu ya da eşi askere giden ailelere temmuz ayından itibaren aylık 250 lira yardımda bulunulacak. Şu ana kadar eşi ya da oğlu askere giden 20 bine yakın aile başvuruda bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın bu çalışmasından bütün vatandaşlarımız maalesef bilgi sahibi değil. Bununla ilgili vatandaşlarımızı askerlik şubelerimiz bilgilendirmekte. 50 bine yakın kişinin bu amaçla başvuruda bulunacağını ve bu hizmetten yararlanacağını tahmin ediyoruz” diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Yılmaz Güldaş
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER