Gündem Gazetesi

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm Marmaris halkına ve tatillerini ilçemizde geçiren misafirlerimize iyi bayramlar diledi.

15 Temmuz 2015 Çarşamba 18:30

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm Marmaris halkına ve tatillerini ilçemizde geçiren misafirlerimize iyi bayramlar diledi. Başkan Ali Acar'ın mesajı şöyle;

"Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan özel günlerdir.

Şehir yaşamının yoğun temposu içinde dostlarımızı, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi arama fırsatı bulamayan bizlere bir nebze de olsa bu imkanı veren Bayramlarımızı insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Tüm Marmaris halkına ve tatillerini ilçemizde geçiren misafirlerimize en iyi dileklerimi sunuyor, Bu bayramın da, dargınlıklar ve kırgınlıkların bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirlerine yakınlaştığı bir ortamda kutlanmasını, eski bayramların coşkusunda geçmesini umut ediyorum. Hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun.”

M. Ali Acar
Marmaris Belediye Başkanı

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER