Gündem Gazetesi

Mustafa, Yaşar Hoca'yı çıldırttı!

Can Dündar'ın Mustafası, Yaşar Nuri Öztürk'ü çıldırttı. Hoca, filmin derhal vizyondan kaldırılmasını istedi. Nedeni ise...

10 Kasım 2008 Pazartesi 10:20

Mustafa, Yaşar Hocayı çıldırttı!

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, Star'da katıldığı canlı yayında 'Mustafa' filmini yapan Can Dündar'a büyük tepki gösterdi ve filmin derhal vizyondan kaldırılmasını istedi.

Star TV'de ekrana gelen Ruhat Mengi'nin sunduğu 'Her Açıdan' programına konuk olan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, Can Dündar'ın büyük tartışmalara yol açan 'Mustafa' filmine sert eleştirilerde bulundu.

Can Dündar'ın Batı gizli servislerinin Atatürk'ün altını oyma planına alet olduğunu ifade eden Öztürk, filmin de derhal vizyondan kaldırılması gerektiğini belirtti.

Yaşar Nuri Öztürk, "Burada bütün milli vicdana hakaret var. Sinsi bir biçimde, Batı gizli servislerinin taktiklerini andırır bir taktikle Atatürk'ün altını oyuyor. Bunu benim idâre-i kelam etmemi mi bekliyorsunuz? Çok ayıp bir şeydir yapılan ve bunun derhal vizyondan kaldırılması lazım. Bunu oynatan sinemaları da ben itham ederim. Buna destek verenleri de itham ederim. Televizyonuyla, basınıyla, şusuyla, busuyla... Burada BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) projesinin ve AB, ABD birlikteliğinin yok etmek istediği Atatürk'ün bu yok edilişinde sinsi bir oyun oynanıyor ve bu arkadaş buna alet olmuş" şeklinde konuştu.

Ruhat Mengi, Can Dündar'ın Hürriyet'ten Ayşe Arman ile yaptığı röportajda pişman olduğu yönündeki ifadelerini hatırlatınca Yaşar Nuri Öztürk, "O da bir taktik. Kaldırsın o zaman vizyondan, özür dilesin" dedi.

Televizyon Gazetesi

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER