Gündem Gazetesi

Muhammet Ünlü Taksici Esnafıyla Buluştu

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, seçim çalışmaları çerçevesinde beldede bulunan taksici esnafıyla Zara Restoranda bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Başkan Ünlü, görevde bulundukları süre içerisinde her sezon öncesi ve sonrası tüm esnaflarla

18 Mart 2009 Çarşamba 09:39

Muhammet Ünlü Taksici Esnafıyla Buluştu

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, seçim çalışmaları çerçevesinde beldede bulunan taksici esnafıyla Zara Restoranda bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Başkan Ünlü, görevde bulundukları süre içerisinde her sezon öncesi ve sonrası tüm esnaflarla beraber taksici esnafıyla da biraraya geldiklerini söyleyerek, bu toplantılarda sorunları konuşup en aza indirmeye çalıştıklarını belirtti..

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Armutalan'da bulunan 8 taksi durağında bulunan taksicilerle Zara Restoranda bir araya geldi. Taksicileri tek tek dinleyen Başkan Ünlü, bu zamana kadar yetkileri dahilinde taksicilerin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını, işlerin azlığından ve ekonomik krizden dolayı her durağa birkaç yerde durma hakkı verdiklerini söyledi.
Toplantıda taksiciler Başkan Ünlü'den bazı sorunları olan; her yıl alınan vergilerin bir miktar indirilmesi, dışarıdan çok fazla taşıma aracının gelmesi, barlara turist taşınması, motosikletlerle müşteri taşınması, otellerin kendi servislerinin olması gibi konuları ilettiler. Ayrıca bir ihbar hattının kurulup, herhangi bir sorunda telefonla yardımcı olunmasını istediler. Başkan Ünlü'de, bahsedilen konuları çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını, ama sadece belediyenin bunları çözemeyeceğini, taksicilerinde bu konuda yardım edip, belediyeye emniyet, kaymakamlık ve ilgili kuruluşların yardımcı olması gerektiğini söyleyerek, “Bu güne kadar yapamayacağım hiçbir sözü vermedim. Bundan sonra da vermem. Ama bazı arkadaşlar sitelere dolmuş hattı açacağız diyorlar. Bana göre bu yanlış, sizler mağdur olursunuz, olan sistemi değiştirmemek lazım.
Biz sizlerin sorunlarına çözüm bulmak ve biraz daha kazanmanız için duraklarınız hariç otellerin yoğun olduğu yerlerde durmanıza izin verdik. Sorunlarınızı çözmek için her sezon başında ve sonunda danışma toplantıları düzenledik. Şayet ikinci dönemde göreve devam edersek bu çalışmalarımız artarak devam edecek.
Biz gelecek dönem kaymakamlık, emniyet, TURSAB, ilgili kuruluşlarla ve sizin desteğinizle, haksız kazançları engellemek elimizden geleni yapacağız. Tabi bu konuda sizlerinde desteğini bekliyorum. Aranızdaki olumsuzlukları çözmeniz lazım. Ayrıca bir olumsuzluk gördüğünüzde bize bildirin ki, bizde yasalar çerçevesinde gereğini yapalım.” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER