Gündem Gazetesi

Menteşe ‘de Görülmemiş Denetim

Menteşe Kaymakamlığı  İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Emniyet Müdürlüğüne bağlı ilgili şube müdürlüklerinden polislerin katılımıyla ‘’ umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde’’  sıkı kontroller gerçekleştirildi.

02 Mart 2022 Çarşamba 17:12

Menteşe ‘de Görülmemiş Denetim


Menteşe İlçesi Polis Sorumluluk Bölgesinde bulunan başta Kötekli Mahallesi ve Emirbeyazıt Mahallesi olmak üzere toplam 15 mahallede bulunan ‘’umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde’’ gerçekleştirilen sıkı kontrollere çok sayıda polis katıldı.

Yapılan kontrollerde:
Canlı Müzik Belgesi olmadan Canlı Müzik Yapan, İşletici Kimlik Bildirme Belgesi (Form 1) ve Çalışanlara Ait Kimlik Bildirim Belgelerini (Form-2) ibraz edemeyen, işletme kayıt belgesini ibraz edemeyen çok sayıda işletmeye idari işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edildi. Ayrıca  127 şahsa yönelik GBT/HES kontrolü yapıldı. Yetkililer Menteşe İlçesinin daha huzurlu ve güvenli hale getirilmesi, ülkemizin en güvenli ilçeler arasında en üst seviyelerde   olması için  çalışmaların aralıksız olarak büyük bir kararlılık içerisinde  sürdürüleceğini belirttiler.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER