Gündem Gazetesi

Mazeret değil iş üretmeliyiz

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği ( GETOB) yönetim kurulu, Belediye Başkanı Ali Acar'ı ziyaret etti.

29 Nisan 2009 Çarşamba 12:36

Mazeret değil iş üretmeliyiz

Başkan Acar'a 2. döneminde de başarılar dileyen GETOB Başkanı İlhan Açıkgöz, ortak projelerin 5 yıllık dönemde artarak devam etmesini hedeflediklerini belirtti. Açıkgöz, Marmaris Belediyesi'nin her konuda kendilerine destek olduğunu da sözlerine ekledi. Başkan Açıkgöz konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Fuar döneminin ardından yeni sezon başladı. Bizi şimdiden sevindiren bir tabloyla karşı karşıyayız. Destinasyon olarak İngiliz pazarında somut bir artış sağlandı. Oranı yüzde 20 – 25 civarında olan bu artışla ilçemizi ziyaret edecek İngilizlerin yüzde 80'lik bölümü de Marmaris'e ilk defa gelecek. Bu anlamda Marmaris'te turizm sektöründe hizmet veren herkesin bunu iyi algılaması lazım. Bu turistlerin Marmaris'ten memnun ayrılması, bizim fuarlarda yapacağımız her türlü tanıtımdan daha etkili bir tanıtım olur”
“Hiçbir kurum mazeret kurumu değildir”
Başkan Ali Acar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Sektörün içinde bulunduğu durumun herkes farkında. Buna karşılık herkes sorumluluklarının bilincinde olmalı. Turisti rahatsız eden davranışlar bir yerde eğitimden çok anlayışla da alakalı. Herkes sadece bugünü değil, geleceği de düşünmeli ve ona göre hareket etmeli. Burada tabiî ki kurumlara da çok iş düşüyor. Herkes kendi üstüne düşen görevi iyi yapmalı, hiçbir kurum mazeret kurumu değildir. Mazeret değil, iş üretmeliyiz.”

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER