Gündem Gazetesi

Marmaris'te Yürüyüş, Bisiklete Binme ve Fotoğraf Çekme Yasaklandı  

Marmaris Merkez ve Mahallelerinde zorunluluk olmadıkça ferdi ve toplu olarak yürüyüş, bisiklete binme, koşu, fotoğraf çekme vb. sportif faaliyetler yasaklanmıştır.

04 Nisan 2020 Cumartesi 01:28

Marmariste Yürüyüş, Bisiklete Binme ve Fotoğraf Çekme Yasaklandı  

İLÇE UMUMİ HIFZISSIHHA MECLİS KARARI   

   İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 03 Nisan 2020 Cuma günü Saat: 10.00 da Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket AKSOY başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerden müteşekkil olarak toplanmış gündemdeki konular görüşülmüş ve aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1-İlçemiz Merkez ve Mahallelerinde zorunluluk olmadıkça ferdi ve toplu olarak yürüyüş, bisiklete binme, koşu, fotoğraf çekme vb. sportif faaliyetler yasaklanmasına;  

Oy birliği ile karar verilmiştir.

BAŞKAN Ertuğ Şevket AKSOY Kaymakam           Üye                                         Üye                             Üye Hakan Köksal                                         Levent Harput                      Dr.Mehmet TÖREYENLER Belediye Bşk Yrd.                              Tbb.Albay                            İlçe Sağlık Müdürü             Üye                                      Üye                             Üye  Dr.Hüseyin Ayhan                                           Ecz.Cavit Özdemir               Op.Dr.Hüseyin BAŞ        Belediye Tbb.                                                    Serbest Eczacı                               Serbest Tbb.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER