Gündem Gazetesi

MARMARİS’TE KONSERLER İPTAL

Marmaris Belediyesi, 12 askerin şehit olması nedeniyle düzenlenecek tüm etkinlikler, eğlenceler ve yılbaşı konserini iptal etti.

26 Aralık 2023 Salı 12:00

MARMARİS’TE KONSERLER İPTAL

Marmaris Belediyesi Irak’ta 6, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerimizin şehit olması nedeniyle yaşanan acılara saygı gerekçesiyle yılbaşı kapsamında gerçekleşecek olan konser ve etkinliklerin iptal edildiğini açıkladı. Bu çerçevede 26 Aralık 2023- 1 Ocak 2024 tarihleri arasında Armutalan Kültür Merkezi, 19 Mayıs Gençlik Meydanı, Çok Amaçlı Salon’da gerçekleşecek etkinlikler iptal edildi. Belediye; 3 gün boyunca Marmaris’in yerel sanatçılarının yer alacağı konserler ile 31 Aralık gecesi düzenlenecek olan ve ünlü müzik grubu KÖFN’ün sahne alacağı yeni yıl konserini de iptal etti.

img-20231226-wa0000.jpg
YÜREĞİMİZE ATEŞ DÜŞTÜ
Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Hepimizi derinden üzen şehit haberleri nedeniyle 26 Aralık 2023 - 1 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan tüm eğlence programlarımız ve etkinliklerimiz ile yeni yıl konserimizi iptal ettik. Şehitlerimiz ateşi yüreğimize kor gibi düştü. Yasını tuttuğumuz kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet; milletimize başsağlığı diliyor; terörü bir kez daha lanetliyoruz” ifadesini kullandı.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER