Gündem Gazetesi

Marmaris Ufuk Koleji Basketbol’daMuğla İl 1.si oldu

18 yıldır ilçemizde eğitim öğretim veren Marmaris Ufuk Koleji Basketbol takımı başarıya doymuyor.

24 Şubat 2015 Salı 12:33

Marmaris Ufuk Koleji Basketbol’daMuğla İl 1.si oldu

Muğla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğünün düzenlediği okul spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen Basketbol turnuvasında Marmaris 1.’si olarak; 16-20 Şubat tarihleri arasında Muğla’da düzenlenen turnuvalarda Marmaris Ufuk Koleji  tüm maçlarını kazanarak Şampiyon oldu.Final maçında Fethiye Gazi Ortaokulu’nu 41-29 skorla yenen Ufuk Koleji Basketbol Takımı  Şampiyonluk kupasını Marmaris’e getirerek ilçemize büyük gurur yaşattı.

Ufuk Koleji Müdürü Talat TÜRKER “Okulumuzda Basketbol ve diğer sporlara çok önem verdiklerini , Basketbol takımımız son 4 yılda iki birincilik ve 2 üçüncülük derecesi kazandığını ve bu yıl yapılan müsabakalarda Kızlar voleybol ilçe 2.liği,erkekler Futsal ilçe 3.lüğü,küçük kızlar voleybol ilçe 3.lüğü ve küçük erkekler karate il  1.liği kazandığını belirterek ;Şampiyon olan öğrencilerimizi ve başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Muğla geneli Basketbol turnuvasında 1. olan Ufuk Koleji , 25-27 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ege Bölgesi gurup müsabakalarında Marmaris’i ve Muğla’yı temsil edecek.

h5.jpg

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER