Gündem Gazetesi

Marmaris Polisine Kaymakam'dan takdir belgesi

MUĞLA'nın Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, başarılı çalışmalarından dolayı ilçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Müdür Yardımcısı Akif Olgun, Asayiş Büro Amiri Komiser Turgay Atılır ve altı polis memurunu takdir belgesiyle ödüllendirdi.

02 Temmuz 2016 Cumartesi 11:46

Marmaris Polisine Kaymakamdan takdir belgesi

Marmaris Kaymakamlık hizmet binasında düzenlenen ödül töreninde; Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Akif Olgun, Asayiş Büro Amiri Komiser Turgay Atılır, Trafik Polisi Mehmet Işık ve Asayiş Büro Amirliği'nde görevli altı polis memuruna takdir belgesi verildi. Ayrıca, bir kadının içinde 20 bin lira bulunan kayıp çantasını bularak teslim eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği'nde görevli Trafik Polisi Mehmet Işık takdir belgesi ile ödüllendirildi.


Ödül töreni sonrası Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, "İlçede ev ve iş yerlerinden meydana gelen 72 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılarak şüpheliler adli makamlara teslim edildi. Muğla'nın en büyük kuyumcu soygunu zanlıları kısa sürede yakalanarak adalete teslim edildi. Yapılan asayiş denetimleriyle huzur ve güven bir kat daha arttı. Suçu önleyici hizmet ve insan haklarına uygun müdahalelerle Marmaris Emniyeti yüz akımız olmuştur. Polis, tüm birimleriyle koordineli şekilde çalışarak tüm kurumlara örnek gösterilecek başarılara imza atmıştır. Birlik ve beraberlik içinde yapılan çalışmalarla polisimiz takdiri hak etmiştir" dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER