Gündem Gazetesi

Marmaris İsmet Abi’sini yitirdi

Marmaris güzel siyaset adamlarından İsmet Erdem'i yitirmenin üzüntüsünü yaşıyor Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris eski ilçe başkanlarından gazeteci yazar İsmet Erdem tedavi gördüğü Ankara'da önceki gün yaşamını yitirdi.

25 Kasım 2008 Salı 11:51

Marmaris İsmet Abi’sini yitirdi

Aynı gün akşam saatlerinde Marmaris'e getirilen Erdem'in cenazesi dün kılınan öğle namazının ardından Marmaris belediye mezarlığında toprağa verildi.

Marmaris güzel siyaset adamlarından İsmet Erdem'i yitirmenin üzüntüsünü yaşıyor Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris eski ilçe başkanlarından gazeteci yazar İsmet Erdem tedavi gördüğü Ankara'da önceki gün yaşamını yitirdi. Aynı gün akşam saatlerinde Marmaris'e getirilen Erdem'in cenazesi dün kılınan öğle namazının ardından Marmaris belediye mezarlığında toprağa verildi.

Uzun yıllar sağlık memur olarak çalıştıktan sonra emekli olan daha sonra politika ve gazetecilikle uğraşan Marmaris MHP eski ilçe başkanlarından İsmet Erdem tedavi gördüğü Ankara'da yaşamının yitirdi. Dün eski cami avlusunda kılınan öğlen namazına müteakip Marmaris belediye mezarlığında toprağa verilen İsmet Erdemin cenazesine oldukça kalabalık bir kitle katıldı. Marmaris'te hemen herkesle dost olmayı başaran istisna kişiliklerden biri olan İsmet Erdem'i son yolculuğunda sadece MHP camiası değil hemen hemen tüm siyasi partilerden insanlar sivil toplum örgüt yöneticiler ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. Renkli ve saygın kişiliği ile Marmaris'te her görüşten her çevreden her yaştan insanın sevgini kazanan ve Marmarislilerin İsmet Abi olarak tanıdıkları İsmet Erdem gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. 69 yaşında da hayata gözlerini yuman İsmet Erdemin yakınlarının taziyeleri kabul ederken ayakta güçlükle duruyorlardı.

Gündem Gazetesi olarak bizde merhum İsmet Erdem'in ailesine akrabalarına eş ve dostlarına MHP camiasına başsağlığı diliyoruz

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER